Hem > Forum > Depression > Vet inte hur mycket längre man orkar.

Vet inte hur mycket längre man orkar.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag har hamnat vid en T-korsning i mitt liv nu, där jag har 2 valmöjligheter;
  Svänga höger: Jag tar mitt liv och orsakar lidande och sörjande för min familj.
  Svänga vänster: Jag fortsätter leva med ett konstant lidande för att inte såra andra.

  Jag är 24 år gammal och har haft suicidala tankar varje dag sen 16 år tillbaka. Jag har levt med depression, ångest, självskadebeteende, suicid tankar samt NP-diagnoser över halva mitt liv nu och jag känner att jag inte kommer orkar mycket längre. Jag har testat de flesta mediciner, terapibehandlingar men inget hjälper. Jag har varit in på Psyket över ett 10-tal gånger varav 3 gånger låg jag inne över 7 dygn, 2 suicidförsök och dagliga planer/fantasier om hur jag tar mitt liv. Jag är en person som sätter alla framför mig själv, därav känner jag att jag inte lever riktigt för min skull längre, men jag kan inte avsluta mitt liv för att jag kommer såra så många.

  Jag vill verkligen inte leva längre, jag önskar varje dag att jag går bort i en olycka eller en dödlig sjukdom så att min familj inte känner skuldkänslor. Jag vet inte hur mycket längre min kropp och själ orkar, jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till.

  (Vet inte riktigt vad jag söker efter med denna post, tror jag mest behöver skriva ner mina riktiga tankar som ingen vet om)

  Håll ut, min vän.

  Jag har också velat ta mitt eget liv i långa perioder. Jag gjorde som du, jag tänkte på hur andra skulle må om jag gjorde det & att ha stark känslomässig empati räddade mitt liv, precis som det räddar ditt.

  Jag bestämde mig för att leva med depression och anförtrodde mig sedan åt min bästa vän. Bara att få berättade att jag faktiskt helst inte ville leva hjälpte mig enormt mycket.

  Det som hjälpte mig att bli bättre var att ta 5-htp.

  Jag vill fortfarande inte leva alla dagar, men då vänder jag mig till min vän som påminner mig om att ibland så vill jag ju det…

  Jag är ledsen att du mår så dåligt. Depression är en livsfarlig sjukdom. Fortsätt att skriva & berätta hur du mår.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.