Hem > Forum > Depression > Vart ska jag ta vägen?

Vart ska jag ta vägen?

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
8
 • Energin att ens skriva denna tråd finns inte. Hållt på i över en timme med att samla mig.

  Känner mig osynlig och värdelös.. Orkeslös. Mållös.

  Hade jag inte varit så jävla rädd för att det ska göra ont eller inte gå över snabbt med att ta sitt liv hade jag nog försökt redan. Vill heller inte att S ska behöva leva resten av sitt liv med att hon inte kunde rädda mig. Jag har konstant smärta i kroppen, konstant paranoia och katastroftankar. Jag ser ingen framtid, alls.

  Hej. Jag kan dessvärre inte svara på de, undrar själv vart jag ska ta vägen!?
  Har försökt mig på att skriva också men de är exakt som du skriver…energin….över en timme…samla

   

  precis efter jag skickat fick jag se att du skrivit till mer, får ta och läsa de..

  Trådstartaren

  Hej. Jag kan dessvärre inte svara på de, undrar själv vart jag ska ta vägen!? Har försökt mig på att skriva också men de är exakt som du skriver…energin….över en timme…samla

  Finns väl lite styrka i att veta att man inte är ensam i att känna så här.

  ousch, fan. Nu tappa jag ”talförmågan” igen. Jag har nog inget vettigt att skriva, kanske bara är dumt. Ser själv ingen framtid.

  Trådstartaren

  ousch, fan. Nu tappa jag ”talförmågan” igen. Jag har nog inget vettigt att skriva, kanske bara är dumt. Ser själv ingen framtid.

   

  Livet är skit helt enkelt

  Livet är skit helt enkelt

  Ja.
  Besvärligt att skriva i forum tycker jag. Hm kanske ska va tyst och se om de kan komma in någon som kan skriva och svara dig bättre 🤔

  Går du och pratar med någon?

  Känner med dig.
  Jag är inte bra på att ge svar och varje gång jag får tillbaka …” du är inte värdelös…” så har jag svårt att ta in det och tro på det, för mig stämmer det inte.

  Men när jag läser någon annan skriva så om sig själv blir jag ledsen och tänker, stackars människan, det gör så ont och att såklart är inte personen värdelös. Även om jag inte vet eller känner personen så kan jag med säkerhet säga att du är INTE värdelös. Du är med all sannolikhet en person med massor av goda sidor, som är omtyckt av dina nära och ansvarsfull. Så nej du är inte värdelös utan du är värdefull.
  Det gäller bara att hitta nyckeln dit, till ditt värde och tillåta sig att acceptera att ditt värde är unikt.

   

  Hej, du är en värdefull person även om det kan vara svårt att tänka så när man mår dåligt. Du ska inte behöva må såhär dåligt heller. Idag finns mycket som vården kan hjälpa dig med gällande både smärtan i kroppen, och katastroftankarna. Försök prata med någon det hjälper att dela sina tankar med en närstående el vän. Och i annat fall ring till en vårdcentral och berätta hur du mår, både fysiskt och psykiskt. De kan hjälpa dig att få kontakt med kanske en kurator och även läkemedel som hjälper. Ditt liv är värdefullt och fortsätt kämpa! Det kommer att vända, ibland ser man inget ljus i tunneln för stunden, men jag lovar dig att det kommer bättre dagar. Så våga dig på att söka hjälp, och detta är väl jättebra att du kunde samla dig och skriva några rader här. Det är en bra början. Jag känner så med dig och vet att det är tufft att börja nånstans, men du har tagit ett steg i rätt riktning genom att berätta här. Du har mycket mera kraft än du tror! Och livet kommer medföra bra stunder också, så våga vara nyfiken på det. Och ring och få professionell hjälp du är viktig! Styrkekramar!

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
8

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.