Hem > Forum > Depression > Vart är jag påväg

Vart är jag påväg

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej en kille på 30 år,som snart har haft dödstankar i över 10 år.

  Brukar ofta dämpa min ångest med alkohol ibland ensam hemma och ibland med bekanta på puben. Det har funkat väldigt bra fram tills nu, alltid haft lätt för att äta mat och sova när jag druckit några öl.Men nu hjälper inte ölen mer. Har inte fått sova på flera dagar känner mig bara stressad och ensam.

  Var för några veckor sedan förbi en bro där jag ibland brukar tänka att jag ska hoppa ifrån tror det blir en stenklar död. Senast jag var där å kikade fick jag ett jätte skönt lugn inom mig, blev så harmonisk att jag inte ville hoppa och kunde leva på det i flera dagar. Kommer det ge samma effekt om jag går dit igen.

  Vet verkligen inte vad jag ska göra längre har tidigare besökt psykakuten som skrev ut mig samma dag som jag försökte checka in. För dom tyckte att jag klara mig fint med mina vänner och min stora syster, men nu har jag inga vänner kvar och kan inte belasta min syster.

  Allt är så himla dumt, för jobbet är på mig att jag bara ser arg och ledsen ut. Och mina vänner tröttnar. Jävligt sorligt att man riskerar jobb och vänner på att man mår dåligt av nått man inte kan sätta fingret på vad det är

  Hej!

  Jag förstår att du inte känner dig nöjd med din situation. Du behöver mer stöd för att få den hjälp du behöver. Det är tyvärr inte så lätt med dagens överbelastade vårdapparat men så där ska du inte behöva ha det. Vad har du provat förutom psykakuten?

   

   

   

   

   

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.