Hem > Forum > Depression > Varför leva?

Varför leva?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • varför lever man? Just nu käns det som att det inte är någon vits att leva  vore så skönt om man aldrig hadde fötts. för då hade man sluppit att må så här dåligt att man bara vill dö vore så skönt att bara släcka lampan så jobbigt bara tog slut

  Varför ska man leva?

  Man lever för det man vill göra. Lätt att glömma bort eller tappa bort det man vill göra. Då är det bara att hitta något nytt igen.

  Tar man livet av sig sprider man bara sina bekymmer. Inte värt det.

  Hej! Det låter verkligen som du har det riktigt jobbigt just nu. Självmordstankar är inte ovanligt när man mår dåligt, men det är viktigt att du tar dem på allvar. Det går att få hjälp och har man självmordstankar behöver du prata med någon om dem. Det kommer inte att vara så här jobbigt konstant. Har du konkreta självmordsplaner behöver du komma till akutpsykiatrin. Ett steg på vägen som verkligen kan vara värdefullt är att kontakta Självmordslinjen på 90101 eller mind.se/sjalvmordslinjen. Där kan du anonymt ringa eller chatta dygnet runt med någon av Minds utbildade volontärer. Det kommer att vända, men du behöver få hjälp. Vi tror på dig.

  Trådstartaren

  Varför ska man leva? Man lever för det man vill göra. Lätt att glömma bort eller tappa bort det man vill göra. Då är det bara att hitta något nytt igen. Tar man livet av sig sprider man bara sina bekymmer. Inte värt det.

  tack fint skrivet

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.