Hem > Forum > Depression > Varför kan man inte bara gå?

Varför kan man inte bara gå?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Hur kan man vilja va med en människa som kan få en att bli så ledsen? Som är så respektlös, kall, egoistisk???? Jag vill gå men jag vill ändå inte må dåligt efteråt.. jag har problem med övergivenhet så det känns som att jag stannar kvar bara för att inte må dåligt och vara ensam efteråt.. jag känner mig så dum för att jag stannar jag har slutat berätta för mina vänner också när vi har bråkat osv för jag vet ändå deras svar.. vad fan är de för fel på mig????? Jag skriker i mitt huvud GÅ GÅ GÅ!!!! Men jag bara trycker ner allt och kör på.. han kan se mig ledsen må dåligt gråta osv men han skiter i vilket.. jag förtjänar så mycket mer   🙁

  Avatar

  Hej!

  Det gör mig väldigt glad att höra att du ser att din relation är ett problem. Att du säger att du förtjänar bättre är jättebra sagt!

  Att ta sig ur ett ohälsosamt förhållande är inte alltid så lätt som det ser ut. Du beskriver själv att du har problem med övergivenhet och det är värt att ta på allvar. Du är inte dum men du har ett problem och det är okej.

  Han uppfyller ett behov hoss dig, ett behov som du är svårt att gå utan.

  Om du inte redan träffar en psykolog så är det något jag stark rekommenderar.

  Annars kan man prata av sig här men i vilket fall. Vill du må bättre så finns det hjälp att få, och även om du är i ett dåligt förhållande och du vet att du borde lämna honom, visa dig själv lite medkänsla. Det finns anledning till varför det är svårt för dig. Du är starkare och smartare än vad du tror

  Var modig!

  Avatar

  Jag sitter i precis samma sits nu.. Så jag förstår dig fullt ut och känner mig helt hjälplös och vet inte vad jag borde göra heller.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.