Hem > Forum > Depression > Varför gör jag alltid fel

Varför gör jag alltid fel

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Hej.

  Första gången jag skriver här och första gången jag noterar mina tankar kring livet. Det känns hopplöst jag har ständigt fått nya chanser av mina sambo att sluta/dricka mindre alkohol men jag kan inte. När jag dricker har jag svårt att sluta. Inatt så spydde jag ner sängen där vi sov och hon har nu lämnat mig.

  Jag känner hopplöshet och jag ville inte vakna imorse, finns det något piller som gör allting ogjort?

  Så sorgligt! Det låter fruktansvärt. Stor kram till dig! Är det ett beroende som du har? Det är isf inte ditt fel att det drabbat dig. Tror det är snudd på omöjligt att stå emot alkoholintag ifall man är beroende av det? Känner du att du vill ta tag i dina alkoholproblem eller hur tänker du kring det? Förmodligen skulle din sambo bli överlycklig och ge dig en sista chans om du berättade att du nu är redo att ta tag i det hela på allvar? Man kan ju också ta antabus för att hålla sig undan alkohol?

  Hur mår du nu såhär efter någon dag sedan det hände – om du vill säga? <3

  Avatar

  Hej!

   

  Jag undrar varför du har de här tankarna egentligen? Hur ska du gå vidare i livet? Börja med att ändra dina konkreta handlingar? Du bör inse att din sambo/ flickvän inte kan acceptera allt…..

   

   

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.