Hem > Forum > Depression > Varför alla hatar mig för jag är homosexuell

Varför alla hatar mig för jag är homosexuell

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Hej jag heter Erik är 19.

  Jag fattar inte att alla hatar mig för jag är homosexuell för mig känns det rätt , skönt o ha hittat sig själv i den biten. Har depression haft sen jag va 11/12 ungefär då jag blev knivhotad av en man när jag va på väg hem från skolan då började dett hemska mådde så dåligt berättade inte för någon och för ca 1 eller 2 år sedan såg jag en av mina bästa vänner tog livet av sig framför mig, han sa Erik gör inte detta. Sen jag va 12 har försökt med självmord många gånger tappat räkningen. Känns även att någon är ute efter en 14 missade samtal hemligt nummer så äckligt.

  <3 Så smärtsamt att bli utsatt för homofobi. Också supertraumatiskt att se sin vän begå självmord. Ingen ska behöva bära det själv. Har du fått stöd i det? Otäckt att det är någon skum person som ringer dig just nu med. Fy så stressande.

  Var rädd om dig! <3

  Trådstartaren

  <3 Så smärtsamt att bli utsatt för homofobi. Också supertraumatiskt att se sin vän begå självmord. Ingen ska behöva bära det själv. Har du fått stöd i det? Otäckt att det är någon skum person som ringer dig just nu med. Fy så stressande. Var rädd om dig! <3

   

   

  Hej igen,  jag går hos psykiatrin men känns som ingen lyssnar eller bryr sig vet inte vad jag ska göra

  Vill du säga vilka det är som hatar? Är det på nätet folk håller på?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.