Hem > Forum > Depression > Varför?!!

Varför?!!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Varför valde man inte att ta körkort vid yngre dagar?, fan att man ska vara så jävla idiotisk att man inte gjorde det, jag kan garantera till 1000% att livet hade varit betydligt bättre för mig.

  Nu sitter man här istället och har ångest över typ allt, självmordstankarna svämmar över vissa dagar, man känner sig utnyttjad av kommunen och av tjänstefolk, om jag hade haft pengar hade jag fan i mig skriva en stor jävla artikel på aftonbladet eller någon nyhetstjänst.

  Halva livet är förstört redan, hur i fan ska man kunna rädda upp sitationen i detta lägge, plugga är försent och det blir inga pengar på kontot av det heller, speciellt inte om man misslyckas, vilket jag kommer göra.

  Varför inte bara ge upp och hänga sig närmaste timmen, det ända man lever för just nu är att man har familj och en broder, annars hade jag aldrig suttit här och skrivit detta meddelande

  Försök hitta din inre röst. Lyssna på din själ!

  Dessa hårda kritiska ord kan va dina föräldrars eller deras föräldrars ord…

  Vad gör de orden dig idag? Mår du bra av dem?

  Kasta dem i soporna om de skadar dig, kram!!!

  Trådstartaren

  Är du religiös?, låter som det i din kommentar.

   

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.