Hem > Forum > Depression > Varför????

Varför????

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Ja vad säger man? Det känns som det aldrig slutar med fysika sjukdomar. För ca ett år sen får jag blodproppar i arm o ben som går upp i lungorna. Så de bli täppt på många ställen. De ser sen förändringar på rtg men ingen vet vad de står för. De misstänker även jag har en ovanlig reumatisk sjukdom. Sen efter ca ett halv år sen så blev jag andfådd lätt o väldigt trött nu på slutet sover jag 14-19 tim/dygn o somnar där jag står om jag bli trött. Gjorde en stor hjärt undersökning. Får svar på ti vad de e men de misstänker starkt de e en ovanlig allvarlig hjärt o lungsjukdom. En sjukdom som gör man kanske dö om 5 år hur säger man det till folk? Jag vill inte va med mer jag är så rädd o ledsen. Hopplöshet om att aldrig få va frisk. Jag tro jag hoppar från bron snart. Jag sitter här med ett gäng tabletter i handen. Detta går inte kommer jag klara natten utan att göra nått?
  Varför lever jag? Varför ska allt drabba mig? Varför får jag inte dö? Varför?

  Hej! Jag kan inte föreställa mig hur jobbigt det måste kännas för dig att gå igenom det du gör. Men jag råder dig att inte ge upp hoppet. Vi har duktiga läkare i Sverige, och förhoppningsvis kommer dessa kunna hjälpa dig.

  Trådstartaren

  Pga en klinik här på sjukhuset som inte behandlar mig med respekt ej psyk så har jag ingen tillit till sjukvården. Den finns en sak jag önskar mig i julklapp en neurolog med mycket skinn på näsan som törs gå emot en dr som sitter o säger han ha makten o älska den o alla andra som tycker nått annat e idioter o de kommer dr o säger de måste tycka som han. Nu ha de tagit ut medicin o sist jag va utan fick jag ett epilepsi anfall o blev förvirrad o gick ut i skogen o höll på frysa ihjäl o då stoppa de in en medicin som funka o nu tar de ut den. När jag va utan fick jag även hjärtstopp pga kramp o nu e den ute igen så tyvärr så e mitt förtroende för dr förbrukat. Även om det nu bli en annan klinik. Så ger upp för inte bara slåss med en hjärtsjukdom så slåss jag nu med en obehandlad epilepsi o en neurolog klinik som behandlar mig som skit
  Snälla tomten ge mig en neurolog i julklapp

  Finaste Blue Bujivy <3 Det gjorde så ont att läsa det här. All min värme och medkänsla till dig!

  Förstår att förhålla sig till problematiska läkare och neurologer är också det sista du orkar med just nu i detta. Inte konstigt att tilliten är lika med noll efter det bemötande och konsekvenser du fått av dem hittills.

  Är det ett alternativ att söka privat hjälp hos en neurologmottagning istället? Sofia hemmet vet jag har ett ställe som heter Neuro Clinic och där det finns neurologer, kanske du kan pröva att höra av dig dit?

  Tusen kramar till dig

  Trådstartaren

  Det hjälper nog tyvärr ej att söka privat. Har varit på andra sjukhus o de styr andra sjukhus härifrån är jag på semester o de vill göra andra undersökningar så när de pratar med neuro här så får de inte göra den undersökning o de måste tycka som neuro här vilket de säger också
  Har haft två kramper idag pga medicinsänkning o mer bli det troligvis

  Nu har jag idag fått veta jag hade den ovanliga hjärtsjukdomen de misstänkte de va. De vill inte operera nu o de vill inte medicinera då jag har andra mediciner. Nu går tankarna runt jag vet varken ut el in. Jag orkar inte verkligen nu. Bråka med neuro o nu detta också.
  Jag ikväll stått vid bron o stog o just skulle gå ut på räcket men kan ej såhär nära jul.
  Det känns som neuro leker med mitt liv så mycket att jag känner jag kan avsluta livet för då väljer jag själv hur o när jag dör o vill inte dö av en kramp el få en syrebrist

  Trådstartaren

  Där kom 3 kramper.. Det funkar inte o trappa ut kramp medicin men det skiter neurologen i o jag pga det sjunker djupare ner i depression så orkar jag ej. Ville inte mer. Skulle behövt nån nu.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.