Hem > Forum > Depression > Varför?

Varför?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Varför har jag överhuvudtaget blivit född?

  Totyren av mig började när jag var ca 7 år. Jag fick lida nästan ett dygn av blindtarmsinflammation innan ambulans tillkallades. Dom trodde jag bara ljög om min smärta.

  Som 10 åring (vad jag kommer ihåg) blev jag min styvfars andra fru. Detta pågick i 6 år. Försökte ta livet av mig (utan att lyckas uppenbarligen) dom straff dödade han min katt som fick lida.

  Eftersom jag inte gillade potatis så sparade jag alltid köttet till sist och när han upptäckte att det var en vana hos mig så började han ta min köttbit och i början försökte jag försvara min köttbit men det resulterade i en gaffel inkörd i handen.

  Slag och hån var en vardag för mig. Jag är fet ful oduglig mm.

  Detta är bara ett axplock av vad som hänt mig. Trots detta så lyckades jag få ett bra jobb som chef med stort ansvar, fixa familj med 2 underbara idag vuxna barn.

  Men för 5 år sedan började allting dala. Jag har sakta men säkert dragit mig undan och idag har jag ett jobb jag inte trivs med och jag känner mig extremt ensam.

  Sitter och gråter och tycker att livet är så orättvist.

  Jag är en mästare på att hålla uppe en fasad men innerst inne finns det bara en längtan att får lägga mig ner och somna in för jag tillför inte mitt liv nånting längre

  Avatar

  Jag kan inte svara på varför du har fått utstå det som du skriver om. Jag hoppas att du kan hitta/få den hjälp du behöver.

  Kram

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.