Hem > Forum > Depression > Värdelös

Värdelös

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag har levt i ett destruktivt förhållande i flera år med psykiskt misshandel, blivit övertalad o tvingad till sex o att använda kläder som jag inte ens tyckte om. Han byggde upp mig när jag mådde dåligt o tryckte ner mig när jag mådde bra. När jag sa ifrån så straffade han mig med att ignorera mig fullständigt i flera dagar vilket jag mådde väldigt dåligt av. För att få slut på allt lidande så har jag själv gjort så han inte tycker om mig mer och det känns inget bra o jag kan inte förstå min egen känsla av att jag saknar honom otroligt mycket och tanken på honom gör att jag får panik ångest. Jag har själv diagnosen lindrig utvecklingsstörning, depression o panikångest syndrom.

    min kille är deltids alkoholist. Han fick slut känslor för mig. Han blev som kall. Han gjorde slut med mig för några veckor sen. Jag tog en överdos. Jag blev inlagd på psyket. Jag har kommit hem. Jag ser inget ljus i denna tunnel. Nu är han hemma hos sin mamma och super. Kvinnan har dubbelmoral.

    (Moderator har redigerat inlägget på grund av att metod för självmord eller självmordsförsök inte får publiceras)

     

    • Detta svar redigerades för 2 år sedan av en moderator. Anledning: på grund av att det strider mot användarvillkoren på Mind Forum
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.