Hem > Forum > Depression > Var är glädjen?

Var är glädjen?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag har helt tappat bort glädjen till livet, eller inte riktigt helt. Det kan komma korta sekvenser utav glädje men dom försvinner fort. Helst av allt skulle jag inte vilja finnas till, jag orkar inte med att allt ska vara en kamp och då menar jag precis allt från att kliva upp på morgonen till att försöka somna på kvällen. Nu har jag barn så jag måste finnas till men det är tungt, tungt att leva för andra. Och jag känner mig misslyckad och vek för att jag känner så här, jag känner att jag inte riktigt är berättigad att känna såhär. Jag har vänner, stadigt jobb med relativt bra lön, jag bor fint, har fina grejer och har två underbara barn men ändå så är det bara så tomt i min själ. Jag skäms såpass mycket att jag inte pratar om detta med någon. Men det känns skönt att skriva av sig här. Det är nog ganska många händelser som lett fram till det här men droppen kom nu när min relation kraschade, en relation som jag kände var väldigt viktig för mitt välbefinnande.  Hur ska man lyckas vända det här? Jag går bara runt och grubblar hela dagarna, och sover dåligt, vaknar och börjar grubbla så jag inte kan somna om. Det är inte lätt att leva när man inte vill leva….

  Trådstartaren

  Fyller på lite till här så jag får ut lite tankar.

  Jag orkar inte leva men jag kan inte ta livet av mig. Mina barn behöver mig men jag vet inte vad jag egentligen gör för någon nytta för dom, jag orkar ju knappt vara deras pappa. Jag känner absolut inget hopp om framtiden och hela dagen går jag och längtar till natten så att jag kanske får sova och släppa tankarna ett tag. Det är så jävla jobbigt. Och olyckligt kär är man på köpet också…. Det är så jävla piss det här livet

  Stor kram till dig fina du <3 Ta inte livet av dig <3

  Det kanske är kombinationen av mycket förpliktelser (tänker på barnen, jobb) och att inte ha en nära kärleksrelation just nu som känns för tungt att hantera parallellt? Även om man har vänner behöver det inte betyda att de är supermycket med i ens liv och gör en markant skillnad i ens mående kanske? <3 Kanske du är en person som framförallt får mycket glädje av en parrelation?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.