Hem > Forum > Depression > Vägen tillbaka

Vägen tillbaka

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • hur har er väg tillbaka sett ut efter depression ?

   

  Jag va sjukskriven 10 månader för djup depression varav 2 månader jag va inlagd på psyk. Har bipolär diagnos och adhd i grunden

  Blev utskriven i augusti och sakta men säkert har jag blivit bättre MEN, något i mig känner att jag aldrig kommer komma tillbaka helt denna gången. Tidigare depressioner har jag verkligen gjort de.

  har börjat arbetsträna 2 timmar om dagen. Mitt inre skriker att de går inte, ångesten sköljer över. Tider att passa även utanför jobbet ger mig ångest. Enda gången jag känner mig okej är lediga dagar helt utan ”måsten”. Vet inte hur detta ska gå…

  Avatar

  Det låter jobbigt att känna den där stressen och ångesten. Och att det bara lättar på lediga dagar där saker inte måste göras. Jag hoppas verkligen att du när arbetsträningen ska utvärderas har en person att prat med som kan se, förstå att det inte fungerat som du hoppats. Till skillnad från tidigare depressioner.

  Jag håller tummarna för att det går så bra det bara kan. Och jag tycker du är stark som är igång och arbetstränar trots denna oro.

  Trådstartaren

  Det låter jobbigt att känna den där stressen och ångesten. Och att det bara lättar på lediga dagar där saker inte måste göras. Jag hoppas verkligen att du när arbetsträningen ska utvärderas har en person att prat med som kan se, förstå att det inte fungerat som du hoppats. Till skillnad från tidigare depressioner. Jag håller tummarna för att det går så bra det bara kan. Och jag tycker du är stark som är igång och arbetstränar trots denna oro.

   

   

  ja de otroligt jobbigt & även frustrerande. Är ju vanligtvis den som älskar att jobba, ibland lite för mycket kanske .

  tack tack tack för dina fina ord! De värmer !

  Avatar

  ja de otroligt jobbigt & även frustrerande. Är ju vanligtvis den som älskar att jobba, ibland lite för mycket kanske . tack tack tack för dina fina ord! De värmer !

  Det är tufft när man inser att det där ”vanligtvis” och ”jag brukar ju” bara flygit ut genom fönstret. Att saker man orkat, klarat ganska bra, saker man kunnat hantera ok mentalt. Plötsligt fungerar det inte alls som innan på de flesta plan. Utan man blir handfallen inför hur allt INTE fungerar längre. Och det leder ju till mer ångest det förstår jag. Jag hoppas verkligen att du kommer tillbaka på samma fina sätt som du gjort tidigare. Att du är så stark som kämpar på med arbetsträningen är ju bara det ett gott tecken. Men eftersom du är orolig så håller jag verkligen tummarna för att din kontaktperson är vettig när du försöker ta upp vad du tycker inte går så bra, och varför. Du förtjänar det stödet.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.