Hem > Forum > Depression > Vad är det för fel på mig…

Vad är det för fel på mig…

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Jag har allt jag tidigare önskat. Barn, man, hus, bra jobb m.m.

  Ändå känns allt skit och jag vet inte om jag orkar mer… Har ätit antidepressiva sen före sommaren kändes bättre ett tag men nu har jag hemsk ångest varje dag och vill bara göra illa mig själv. Eller vill å vill men det är det enda som hjälper för stunden…

  Hej,

  Har du berättat för din läkare att medicineringen inte längre verkar fungera? Annars tycker jag det är första steget att ta, du kanske borde byta medicin eller ändra dosen.

  Om du inte har en samtalskontakt kan även det vara något att be om, eller fixa själv vid sidan om vårdsystemet om du har den möjligheten.

  Hoppas det ljusnar för dig snart!

  Trådstartaren

  Tack för svar.

  Jag var hos min kurator ”akut” igår och fick även träffa en läkare som skrev ut oxascand mot ångesten, då jag erkände hur jag känner på riktigt. Ska tillbaks imorgon igen.

  Tack för svar. Jag var hos min kurator ”akut” igår och fick även träffa en läkare som skrev ut oxascand mot ångesten, då jag erkände hur jag känner på riktigt. Ska tillbaks imorgon igen.

  Vad bra att du fick möjlighet att träffa någon så snabbt! Och bra att de tar situationen på allvar!

  Hoppas att ni hittar en bra lösning för dig!

  Ditt inlägg påminner lite om min situation. Jag har fru, barn och jobb (halvtid). Vi har inga problem i familjen, jag trivs på jobbet, o.s.v., men ändå lider jag av stark ångest, oro och depression till och från.

  Bra att du tog kontakt med läkare. Ibland kan det ta tid att hitta rätt medicin. Kanske terapi också skulle hjälpa?

  Trådstartaren

  Ditt inlägg påminner lite om min situation. Jag har fru, barn och jobb (halvtid). Vi har inga problem i familjen, jag trivs på jobbet, o.s.v., men ändå lider jag av stark ångest, oro och depression till och från. Bra att du tog kontakt med läkare. Ibland kan det ta tid att hitta rätt medicin. Kanske terapi också skulle hjälpa?

   

  Tråkigt att du är i liknande situation. Jag fattar inte hur det kan vara så, skulle vilja ha nåt att skylla på. Hade varit lättare om det fanns ett problem eller händelse att skylla på nu när jag tycker att livet är meningslöst. Hur kan man vilja dö när man har allt…

  Hur klarar du av ångesten? För mig handlar det om att hålla ihop så länge familjen finns i närheten, men det går ju inte alltid.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.