Hem > Forum > Depression > Va ska man göra

Va ska man göra

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej, jag tänkte berätta om mitt liv.

  Jag e 14 år och lider av ångest dagligen. Vilket kan va svårt o tro för jag ses alltid som den glada o positiva tjejen. jag har ett ganska grovt självskadebeteende och har självmordstankar o planer. har försökt ta mitt liv ett antal gången, ätstörningar,förlorade min pappa i en bilolycka och har gett mig trauma, mamma som drogar och sårar mig gång på gång, kompisar som utnyttjar en. Trotts allt detta och mer så är jag fortfarande kvar här. Vi har liksom fått vårat liv av en anledning, för att vi inte ska avsluta de i för tidig ålder. Lev de medans du har ett. ta vara på tiden. Jag vet själv hur det känns men avsluta inte det. Hitta andra sätt som kan få dig lugn, för mig funkar det att lyssna på musik och göra smycken som t.ex armband. Testa dig fram! ge bara inte upp. varför inte prata med en förälder om hur du mår?  Om du inte har så nära kontakt med dina föräldrar kan du kanske prata med en vän, kurator, skolsköterska eller nån annan du litar på. Behöver du prata med nån annan? jag skriver min snap i slutet men skriv att du vill prata för brukar inte va bra på att adda tillbaka om jag inte känner dem.

  Mår du extremt dåligt o inte vet va du ska göra,, kan du alltid:

  Komma på så många namn på en bokstav

  springa/gå en runda

  skriv av dig

  säga alfabetet och komma på ett namn till varje bokstav

  Sortera saker i färg/storleksordning

  skriva en lista me saker du tycker e bra med dig, utseende och egenskaper som: jag är bra på engeska, jag tycker om mitt hår.

   

  Lite exemperl. du kan alltid testa. Ge aldrig upp

  Ha de bra

  • Detta ämne redigerades för 3 veckor sedan av en moderator.

  Så fint skrivet!

  Så härligt att höra att du har hittat ett sätt att hantera din situation och vill dela med dig till andra.
  Fortsätt vara stark och ge inte upp!

   

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.