Hem > Forum > Depression > Va fan är fel

Va fan är fel

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Jag är separerad och skulle få livet

  Dum som jag va trodde jag att jag skulle kunna acceptera otrohet svek och kännslan av att inte vara älskad.

  Men här sitter jag 2 år senare och har ångest och återigen inte vill leva.

  Kan inte hantera sveket från han att veta att han hellre misshandlat mig och vart otrogen. Äter upp mig när jag vet att andra är så bra och jag är så sämst. Aldrig fått känna mig trygg. Alltid nån tjej som är bättre och sveket är där. Varför dödade han mig inte när han hade chansen.

  Kommer aldrig duga. Vill inte känna mer nu.

  Avatar

  Jag blir så ledsen när jag läser detta. Jag har samma erfarenhet som dig så jag vet vad du känner och går igenom. Att veta hur människors handlingar kan skada så mycket.

  Bra gjort att skriva här, så du ser att det finns människor som bryr sig om dig och prata och lyssna från just dig och vad du vill prata om. Jag kommer se mail att du skrivit så kommer svara direkt, för med mig är du inte ensam !

  Hur vill du börja beskriva ? Mitt råd är att skriv som hjärtat vill.  Jag vill lyssna och ge dig stödet. Du är en unik människa och därför både duger du och är fantastisk ! Jag tycker du är stark som vågar starta en tråd här. Det imponerar på mig.

  Berätta mer om vad du vill, ingående känslor, mer om hur elak han var, eller blandat.

  Får jag slutligen be dig berätta det vackraste ordet du vet? Och varför är det så vackert?

   

  Avatar

  Känner igen det där. Även om min man idag inte misshandlar mig. Jag kan bara säga att det finns alltid någon där ute för alla. Ge inte upp kärleken med någon som förtjänar DIG.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.