Hem > Forum > Depression > Utbränd

Utbränd

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6
 • Jag jobbar som undersköterska på ett sjukhus där det kommer in väldigt många patienter från akuten. Akuten har tagit bort Covid-19 prov när de kommer in, då blir det vi som får ta ett prov när de har legat ett par dagar hos oss eller när de kommer. Alltså! Vi har inte haft så många Covid patienter, men folk är dåliga i andra sjukdomar och dom måste vi ta hand om. Vi undersköterskor tar ofta hand om patienten när de kommer till oss och då frågar man sig, ska man ha utrustning på sig eller inte? Dålig info från chefen och från akuten.
  Jag har nu varit sjuk i utbrändhet sen i juni och ska till min läkare på mån den 10/8 och är sjukskriven till den 11/8. Vet inte om jag orkar gå tillbaka dit. Ska börja nytt jobb den 1/9 och ska så jobba mån-fre dagtid.

  Vad skulle du vilja göra på jobbet?

  Trådstartaren

  Eftersom jag är hemma och är sjukskriven så vill jag börja på mitt nya jobb istället

  Hej!

  Hur har det gått på det nya jobbet?

  Hoppas att allt har gått bra!

  Trådstartaren

  Hej! Jag har börjat arbetsträna på mitt gamla jobb som jag blev utbränd ifrån. Så jag har inte kommit till det nya än.

  Ok!

  Känns det bra att arbetsträna då? Det kan vara skönt att arbetsträna på jobbet man är van med. Känner du fortfarande för att byta jobb så småningom?

  Jag har själv varit utbränd och arbetstränat. Under utbrändheten kände jag många gånger för att byta jobb, men kom underfund med att det var sättet jag arbetade på som behövde förändras.

  Hur är det för dig?

   

  Hej!

  Hur står det till? Hur går det med arbetsträningen?

   

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.