Hem > Forum > Depression > Trött på att leva såhär

Trött på att leva såhär

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hej, är en tjej på 23 år och mår verkligen inte bra.

  Har haft en rätt så bra uppväxt ändå men dom senaste 10 åren har verkligen tagit kål på mitt psyke. Har en mamma som fick psykos 2016 och försökte ta sitt liv, detta var något som var väldigt jobbigt för mig. I samma veva gjorde mina föräldrar slut och flyttade isär.

  I december 2019 så tog min pappa livet av sig. Fick ingen förklaring varför och har mått skit sen dess, jag har alltid varit ”pappas flicka” och detta är det värsta jag har vart med om i mitt liv.

  Känner att jag börjar ge upp på mig själv och kan inte se mig leva så mycket längre. Är egentligen inte en person som gillar att prata om hur jag mår med människor utan jag låtsas som allt är bra och har fakeat mitt mående för andra under flera år. Har nu senaste året insett att jag inte orkar mer och har börjat vara mer för mig själv. Detta har lett till att jag har tappat många av mina kompisar och börjat tappat hoppet om mig själv.

  Många kanske tänker men varför går du inte och pratar med någon eller dina kompisar om hur du känner och mår? Men det är något inom mig som gör att jag verkligen inte kan det. Provade att gå till en kurator efter min mammas självmordsförsök, men efter ett besök så kände jag att det var verkligen inget för mig och sen dess har jag hållit alla mina känslor och tankar inom mig.

  Har börjat tänka att det hade vart skönt att inte finnas mer, men är för feg så hade nog inte ens vågat försöka ändå.

  Förlåt om texten är hoppig eller dåligt formulerad, vet bara inte vad jag ska göra längre…

  Hej!

  Du har inte haft det lätt. Två föräldrar som både funderar på och genomför självmord. Verkligen tufft. Jag tänker att du iallafall skulle må bra av att prata med någon. Även om det inte funkade för dig förra gången så tycker jag du skall söka vidare efter en samtalskontakt. Det finns någon som skulle funka för dig även om det inte gjorde det med den kuratorn. Det är inte bra att gå och hålla allting inom sig själv. Du är värd att leva ett bra liv. Du är värdefull. Styrkekramar från mig till dig💕

   

  Du förtjänar all hjälp och support du kan få efter det du har gått igenom. Har du några andra runt dig som kan stötta dig? Önskar dig allt gott och att du verkligen får den hjälpen du behöver /hundra kramar till dig

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.