Hem > Forum > Depression > Tips mot trötthet

Tips mot trötthet

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Hej. Jag äter citopram mot depression, har gjort under några år. Men är så satans trött hela tiden, mår ok psykiskt men ibland får jag riktigt negativa tankar om hur värdelös och mycket sämre jag är än alla andra. Men det är den fysiska tröttheten som tar död på mig.. Har så mycket jag vill göra och uppnå men istället kan jag ligga och sova en heldag på min lediga dagar. Har arbete, familj men saknar nära vänner kanske just pga jag inte orkar hålla någon längre kontakt. Någon som har något tips mot denna jobbiga trötthet. Mvh Trötter

    Hej! Jag antar att du menar citalopram. Där är trötthet tyvärr en mycket vanlig biverkning. Jag går också på citalopram och tog upp min trötthet med min läkare. Han skrev då ut voxra (https://www.fass.se/LIF/product?userType=2&nplId=20060308000083) till mig som komplement till citalopram. Om jag förstod det rätt så är detta en vanlig kombination och voxran gör att man blir mindre trött. Om inte det fungerar så kanske du kan testa någon annan antidepressiv medicin. Olika mediciner har olika effekt så du kanske kan hitta någon som gör dig mindre trött men ändå hjälper mot din depression.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.