Hem > Forum > Depression > Tack

Tack

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Det har gått flera år nu. Smärta varje dag. När ska det ta slut? Jag ville bara prata med någon alla de sömnlösa nätterna jag haft.. men alltid ska det vara telefonnummer och hur ska man kunna prata i telefon mitt i natten när andra kan höra, och man inte får må som man mår?

  Det här gått flera år nu. Mind har en chatt – ett ljus, hopp.

  Chatten är inte öppen på nätterna. Happ.. Det är nog faktiskt ett tecken på att jag bara borde ge upp. Så varför gör jag inte det?

  Det här gått flera år nu. Chatten har öppet 6-24. Ångesten har öppet 24/7 men just nu finns det ingen sömn som hindrar mig från att få hjälp. Jag ska äntligen få prata med någon. Efter alla dessa år. Klockan är 07.10. ”Chatten är stängd just nu”.

   

  Tack

  Det finns andra nummer om du behöver, dessutom finns det psykiska akutmottagningar om det skulle behövas. Dom kanske inte lägger in dig, men dom kanske kan hjälpa dig med psykolog eller eventuellt medicin. Vill du att jag ska länka några eventuella sidor eller vill du veta mer om hur du kan få tag i psykolog eller annan hjälp?

  Det har gått flera år nu. Smärta varje dag. När ska det ta slut? Jag ville bara prata med någon alla de sömnlösa nätterna jag haft.. men alltid ska det vara telefonnummer och hur ska man kunna prata i telefon mitt i natten när andra kan höra, och man inte får må som man mår? Det här gått flera år nu. Mind har en chatt – ett ljus, hopp. Chatten är inte öppen på nätterna. Happ.. Det är nog faktiskt ett tecken på att jag bara borde ge upp. Så varför gör jag inte det? Det här gått flera år nu. Chatten har öppet 6-24. Ångesten har öppet 24/7 men just nu finns det ingen sömn som hindrar mig från att få hjälp. Jag ska äntligen få prata med någon. Efter alla dessa år. Klockan är 07.10. ”Chatten är stängd just nu”. Tack

  Ja detta är det eviga dilemmat med verksamhet som drivs enbart med hjälp av volontärer som jobbar som frivilliga. Därför försöker vi täcka upp de tider som inte har täckts av andra organisationer. Tyvärr tycks det inte finnas någon annan chatt än MINDs just nu.

  Ett tips är väl att du lägger upp telefon nr till jourhavande människa (08-702 16 80) och kanske jourhande präst (via 112).

  Värt är att kolla in Fontain House om de har några tips på chattar på natten.

  Vänliga hälsningar

  MIND moderator

   

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.