Hem > Forum > Depression > Tabletter

Tabletter

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Har nu samlat på mig en massa tabletter bla zopiklon, oxascand, propavan, lergigan, melantonin, litium mm. Har bestämt mig att livet ska ta slut. Allt är svart. Visst jag har 2 barn men de får det så mycket bättre utan mig.

  Om 1 vecka så åker min sambo o barn till deras farmor och då är jag ensam hemma. Har bestämt att det ska ske då för ingen kommer att hitta mig i tid. Känns inte ens jobbigt längre att tänka  på att avsluta livet. Alla kommer att få det så mycket bättre utan mig.

  Jag och mina vänner kom överens om att om någon av oss dog, skulle vi komma tillbaks och spöka. Flytta saker på bordet mm. Nu är det bara Jag kvar. Och inga saker har flyttat sig. Saker och ting brukar ju ta vägen någonstans. Vatten rinner nedåt. Men Jag vet inte vart livet tar vägen?

  Zopiklon och oxascand är lugnande. Propavan och lergigan skulle Jag inte rekommendera att ta för många av. Man får krypningar i hela kroppen och man mår väldigt dåligt. Melantonin förekommer naturligt i kroppen och det är lätt att bli immun. Litium är till för bipolär sjukdom. För många sådana gör nog bara njurarna skada.

  Det kan inte regna varje dag. Spar tabletterna istället. Mvh/…

  Detta låter som ett rop på hjälp! Ring någon!

  De kommer nog inte få det bättre utan dig <3

  Du betyder säkert jättemycket för många i din närhet…

  Varför trivs du inte med ditt liv? Eller vad saknas? Kan du på något vis skapa det?

   

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.