Hem > Forum > Depression > Tabletter

Tabletter

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
10
 • Imorse tog jag tabletter från vårat medecinskåp… dem ligger i min väska och jag tror jag har ungefär 30 tabletter. Vet inte riktigt vad det är för något men en överdos är väll en överdos. Eller? Jag vet inte när jag kommer ta dem men det börjar bli dags. Men kan jag verkligen lämna min familj såhär innan jul. Det hade varit så sjukt själviskt, så får nog vänta till efter jul.

  Tack för mig…

  Hej,
  Det verkar som du har det väldigt jobbigt just nu, och att du därför har tankar på att ta ditt eget liv? Kan det vara så att det egentligen är en längtan efter att få vila, att få slippa känna all oro, ångest mm som gör att du tänker så? Eller kanske längtar du efter att bli lyssnad på, och att någon förstod hur du verkligen har det? Du kanske till och med har försökt att få hjälp men hittills har det inte blivit som du hoppats?

  Vad behöver du just nu för att stå ut lite till? Vet du någonting du skulle kunna göra för att det ska kännas lite mindre hopplöst? Vi vet att det kan vara svårt att tro på just nu, men vi vet också att det kan bli bättre. Är det lätt? Nej, men det går!
  Om du inte redan har provat det, så kontakta gärna Självmordslinjen via chatt eller telefon.
  https://mind.se/hitta-hjalp/sjalvmordslinjen/
  Telefon 90101
  Du kan även kontakta 112. Tänk OM det faktiskt kan bli bättre?

  Med värme,
  Mind

  Trådstartaren

  Jag började planera hur jag skulle ta mitt liv för ungefär 2 år sen tror jag, men sen augusti i år har det inte gått en enda dag utan att jag har tänkt på att ta mitt liv. Idag var det nära…. Men det komiska är att ingen märker och jag vet inte om jag vill att folk ska märka. Egentligen vill jag bara gå bort i en olycka eller pga sjukdom, för då slipper min familj och mina vänner inse hur dåligt jag faktiskt mår.

  Ibland önskar jag att någon skulle se hur dåligt jag mår. Ibland önskar jag att när någon frågar mig hur jag mår att jag skulle berätta att jag har 35 tabletter i min väska som jag kommer att svälja förr eller senare. Ibland önskar jag bara att någon skulle se min arm och krama om mig hårt och säga att allt kommer bli bra. Men det kommer inte hända och det kanske är bäst så. Det kanske är bäst att jag försvinner innan någon märker…

  Avatar

  Hej och tack för att du delar med dig av dina känslor och tankar här!

  Du skriver att du önskar att någon kunde se det du gör mot dig själv när smärtan blir för stark, kan det vara så att du innerst inne känner att du skulle vilja ha hjälp ur det här tuffa du går igenom?

  Har du provat kontakta Självmordslinjen någon gång? Det finns hjälp att få <3

   

  Ta hand om dig och kom ihåg att du är värdefull!

  Fina Azure Cudeka,

  Jag läser ditt senaste inlägg men förstår inte riktigt vad du menar,  finns det en chans att du kan skriva  lite om hur du känner dig just nu.

  Förhoppningsvis har tankarna om att ta ditt liv inte tagit över utan att du väljer att kämpa vidare och väljer livet.

  Men om du har  akuta tankar på självmord hoppas jag du ringer 112 för hjälp.

  Behöver du någon att prata med så vet du att du är otroligt välkommen att ringa Självmordslinjen, de finns där för dig.

  Med värme

   

  Avatar

  Kan känna igen mig i dina tankar om att delar av en vill att andra ska upptäcka hur dåligt man mår och vad man går runt och funderar på. Även att någon ska krama om en hårt och varmt och säga att allt kommer bli bra. Den trygga famnen. Fina du, kan du slänga tabletterna? Jag vill att du ska må bättre och att någon ska få chansen att hjälpa dig.

  Tänker på dig!

  Avatar

  Har också tankar på att ta livet med hjälp av att överdosera. Men… Idag skrev jag en sida i min dagbok och punktade upp vad som varit dåligt med detta året och så avslutade jag sidan med att skriva vad som var positivt. Bland annat har jag fått syskonbarn, fått förlängt på jobbet. Finns det något positivt i ditt liv? Någon person du gillar mycket? Bara något som gör att du stannar kvar i livet.
  Kram ❤️

  Trådstartaren

  Jag dog inte och nu hatar mamma mig.

   

  Kul 🙂

  Avatar

  varför vill du inte leva , vad är det i livet som är så kasst TS

  Trådstartaren

  Haha, nu är det dags….

   

  Peace out✌️✌️

  Avatar

  Hej jag har också tagit tabletter men inte vågat ta så många för att ta slut på det, mest för att domna av.. Om du ser det här så finns jag för dig, hoppas att du valde att vara kvar

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
10

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.