Hem > Forum > Depression > Svårt att sova varje natt

Svårt att sova varje natt

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Mina dagar varierar lite, de är fler dagar som är bättre nu. Ibland går jag ner mig, men jag kan se de positiva i livet oftare nu. Det som verkligen inte fungerar är nätterna.

  Varje natt så försöker jag sova, jag har använt Youtube mycket för att höra något annat än mina tankar. Skärmen är släkt så de påverkar inte. Jag tänker på alla fel jag har gjort, alla som gjort fel mot mig och allt jag förlorat. Jag spelar upp scenario i mitt huvud om att försöka rätta vissa av de saker jag gjort, scenarion som inte kommer hända. Jag tänker på helt fel saker, jag vet att jag kan inte göra något åt det som har hänt. Jag tänker inte bara på saker som hänt nyligen, jag tänker på gamla förhållanden som tog slut för 15 år sen.

  Jag försöker tänka på annat, men 5 minuter senare så märker jag att jag är tillbaka i fel tankar. Hur får jag tyst på mina tankar, hur gör jag för att lyckas somna? Numera somnar jag av ren utmattning och p.g.a. att jag fått för lite sömn tidigare.

  Avatar

  Jag förstår hur du känner. Jag sitter själv i en liknande situation just nu där jag bara får 2-4 timmars sömn per natt. Jag använder mig mycket av podcasts som jag kan sätta på sömntimer så att den avslutar uppspelningen när jag somnat och sovit ett tag för då hör jag det även när jag bara slumrar, det kanske hade kunnat funka för dig om du inte redan testat det?
  Att ligga sömnlös är något som jag har kämpat med de sista 10 åren så jag ser mig själv i din situation. Det finns även pannband med inbyggda hörlurar som jag har funnit som funkar för mig, dem finns att köpa på coolstuff vet jag, har dock ingen aning om vart annars de finns.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.