Hem > Forum > Depression > Svamp och ketamin räddade livet på mig

Svamp och ketamin räddade livet på mig

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
8
 • Vill dela med mig av min upplevelse om det kan hjälpa andra! Delar svaret jag skrev i en annan tråd:

  Jag har diagnos autism och depression och lite andra problem som hör till. Jag har provat att microdosera svampar på illegal väg och det hjälpte! Har inte använt droger förut i livet så, har prövat nån gång men det är inget för mig. Men gör lite research på forskningen de gör på psilocybin som är den aktiva substansen, studierna verkar ha kommit längre i usa t.ex. Det har räddat livet på mig.

  Eftersom det tyvärr är olagligt i sverige så anmälde jag mig till en läkemedelsstudie med ketamin och det hjälpte mig också, ännu mer än svampar!! Var som att vända på ett mynt, från nattsvart hål där handla, duscha, äta var ett berg att bestiga till att fungera riktigt bra i vardagen!! Ångesten försvann nästan helt. Man behöver bara ta det en gång i veckan. Jag avslutade studien pga olika anledningar och tar det nu på icke legal väg, men gör det för att det hjälper mig med det psykiatrin inte kan. Det är också en livräddare! Enligt de få studier som gjorts ännu så återuppbygger ketamin nervbanor som skadats av tex depression (det kan göra det) när de studerat hjärnor i funktionell magnetkamera. Det verkar läka hjärnan. Har någon annan här prövat svamp eller ketamin?

  Nej, har inte provat ketamin. Inte svamp heller. Hur kan man få tag på ketamin lagligt? Vad säger man till läkaren, typ, för att få det utskrivet? Är det risk att man blir beroende och tar mer och mer av läkemedlet? Jag är nämligen en s.k. beroendeperson.

  Trådstartaren

  Det är enligt dom på psykiatrin väldigt få som får ketaminbehandling. Det är ju nytt i Sverige också mot depression. Vissa som har terapiresistenta depressioner har fått behandlingen som en slags sista försök antar jag. Så du kan ju alltid fråga psykiatrikern och hänvisa till studier som gjort på ketamin. Men annars tror jag din bästa chans är att söka till en läkemedelsstudie. Googla, det finns bl.a. Ett företag som heter Probare som utför såna studier. Och höra vilka inkluderingskriterier som behövs. Annars får man åka utomlands där de kommit längre med ketamin mot depression. I usa kan man få behandling med psykadeliska substanser för att de har kommit längre i studierna. Med svamp, ketamin, mdma och lsd också tror jag. Behandling med mikrodoser då! Långt ifrån doser som brukare tar på olaglig väg. Ja ketamin har en viss beroendeframkallande potential så det kanske inte är bästa valet. Men det ges som ett nässpray på mottagning under uppsikt av personal. Du får inte med dig någonting hem. Skulle rekommendera Svamp istället som inte anses beroendeframkallande. Men ketamin kan ändå vara värt att prova. Nu vet jag inte exakt de biverkningar ketamin har heller men de verkar vara få vid terapeutiskt intag. Det som är svårt med att få tag på det på olaglig väg är ju att det kan vara svårt att veta exakt vad man får och det kan ju vara farligt. Googla dig fram och kanske du blir lite visare om och hur du ska gå framåt med detta ämne. Har du prövat olika antidepressiva mediciner?

  Hej,

  tycker du att du blivit helt bra av det? hur dålig va du innan?

  har hört om svampar och även om ketamin.
  hängde inte riktigt med i ditt meddelande om de va så att du va med i studie för svamp eller ketamin?

   

  hur gammal är du om jag får fråga, och vad har du fått för mediciner innan?

  Trådstartaren

  Hej!

  Jag kan inte avslöja för mycket för vill vara anonym. Men är i 40-års åldern, har prövat ett antal antidepressiva mediciner förut. Som du kan läsa i trådstart så blev jag bra, på några veckor bara! Hade mycket suicidplaner varje dag före. Låg i sängen de flesta dagar. Men kan säga att både Svamp och ketamin funkar! Svamp går ju att få tag på lättare, eller det är lättare att få den riktiga varan medans ketamin(illegalt) nästan alltid är blandat med något annat verkar det som. Fast det går att få tag på, men är inte ofta det finns.

  Förstår.
  jag skulle gärna höra mer men förstår om du vill vara privat.
  Bara så jag förstod det rätt, vad va de du fick vara med i studie på? Svamp eller ketamin?

  du skrev att du sluta studien för att sedan ta de på icke legal väg. Varför? Tar du annan dos eller varför ville du inte fortsätta studien om det hjälpte?

  Är verkligen desperat efter hjälp. Orkar inte mer.

  och en sista fråga, orkade du ta reda på allt de där anmäla dig till studie osv på egen hand? Jag är i sitsen du skriver när alla vardagliga saker kanske inte ens blir gjorda . Har svårt att samla tankarna till att göra en sådan research. 🙁

  Trådstartaren

  Ketaminstudie. Nej tar inte annan dos, var av helt andra anledningar 🙂

  Det tog mig några månader att göra efterforskningar eftersom jag också var deprimerad då. Lycka till 🙂

  Här kommer min erfarenhet:

  Jag testade också att börja microdosera svamp för ett par månader sedan(olagligt). Det har absolut hjälpt mig och vardagliga saker blir lite lättare att hantera som att diska eller städa vilket annars(och fortfarande ibland) kan kännas som en omöjlig syssla att klara av. Jag har blivit lite mer inspirerad och har mer idéer och tankar om vad jag vill göra. Däremot har det bara hjälpt lite och annan hjälp behövs definivt. I alla fall om man har en djup depression. Har man dock försökt få hjälp på annat håll och inte lyckats där är svampen väldigt mycket bättre än att inte testa det alls

  Trådstartaren

  Azure Diquvy jag håller med totalt kan vars superhjälpsamt.

  • Detta svar redigerades för 1 år sedan av en moderator.
Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
8

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.