Hem > Forum > Depression > Stenarna bara bygger upp muren

Stenarna bara bygger upp muren

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • De senaste åren har varit skit. Först var jag nära att dö men klarade mig. Lever nu med hjärntrötthet och avsaknad av luktsinne. Några månader efter olyckan avslutade jag en 6 år lång relation. Några månader senare insåg jag att jag är alkoholist. Snart har jag varit nykter i två år men livet känns inte särdeles värdefullt ändå. Ingenting känns liksom roligt eller ledsamt särskilt ofta. Jag vet när jag förväntas skratta eller ryta ifrån och spelar teater. Eller så känns det. Ett ställe vet jag att jag kan vara ärlig på. Men jag börjar känna mig tjatig där också. Käkar SSRI men skulle nog behöva nån terapi. Sörjer all skit jag varit med om och vet inte hur jag ska hantera det. Samtidigt så har jag ingen aning om jag överdriver eller underdriver mitt mående. Kanske är det mycket värre eller mycket bättre än jag tror? Hur ska jag få veta det?

    Hej,

    Jag tror inte att du överdriver. Endast DU kan avgöra hur du mår och hur du känner kring saker.

    Tycker det låter vettigt att försöka med terapi för att få hjälp att bearbeta det du varit med om innan muren blir för hög.

    Ta hand om dig!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.