Hem > Forum > Depression > Skära mig.

Skära mig.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Hej.

  Jag vet inte vad eller hur jag ska skriva detta?

  Men ja….jag är (kraftigt) deprimerad. Har självmordstankar till & från. Blivit ganska bekväm med dem. Jag har också ett kraftigt sug efter att få skära mig på armen. Det är en tanke jag har non-stop.  Just nu i denna stund vill jag skära mig. Verkligen ett enormt sug. Jag vet exakt vart mitt rakblad ligger. Detta kära rakblad!

  Och allt detta, depression, självmordstankarna, att vilja skära mig. Alla detta gör mig så trött. Jag är trött, på allt. På mig själv! Och jag har ingen att prata med.

  Gissar på att jag mest behövde skriva av mig.

  Tack.

  Hej. Jag vet inte vad eller hur jag ska skriva detta? Men ja….jag är (kraftigt) deprimerad. Har självmordstankar till & från. Blivit ganska bekväm med dem. Jag har också ett kraftigt sug efter att få skära mig på armen. Det är en tanke jag har non-stop. Just nu i denna stund vill jag skära mig. Verkligen ett enormt sug. Jag vet exakt vart mitt rakblad ligger. Detta kära rakblad! Och allt detta, depression, självmordstankarna, att vilja skära mig. Alla detta gör mig så trött. Jag är trött, på allt. På mig själv! Och jag har ingen att prata med. Gissar på att jag mest behövde skriva av mig. Tack.

  Hej! Jag kämpar med samma inre strid att inte falla för självskadeimpulserna! Igår var en hemsk dag. Då tog jag hjälp av SHEDOS chatt och jourmejl. Har du provat det? Det är ett enormt stöd för mig.

  Trådstartaren

  Hej.
  Tack för svar. Nej, de har jag inte hört talas om. Men jag ska kolla upp dem redan idag. Tack.

  Jag är i samma situation, men har skadat mig själv ett tag. Har dock koll och skär mig på diskreta ställen, och det är det enda som hjälper mig bäst just nu

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.