Hem > Forum > Depression > Självmordsförsök inatt, varför är det så jävla svårt att dö?

Självmordsförsök inatt, varför är det så jävla svårt att dö?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Gick ner till vägen inatt och la mig där, men fegade ur när jag såg billysen och gick åt sidan. Varför är det så jävla svårt att ta steget? Är så otroligt avundsjuk på alla som är döda och på de som har tagit steget och lyckats avsluta sina liv. Skulle kunna göra vad som helst för att få dö och vara en av dem men uppenbarligen måste jag ordna det själv om det ska hända något.

  Jag vägrar ringa till psykakuten eller psykiatrin, de får mig bara att må ännu sämre och dessutom så skiter de som jobbar där i en. För dem är det bara ett jobb, sen går de hem till sin familj och sitt meningsfulla liv.

  Skiter i den här sidan med nu, folk svarar ju ändå aldrig. Ha det bra allihop.

  Har väl inte så mycket tröst att ge förstår att det kan kännas svårt. Vill bara säga att det kan vända. Jag har också mått dåligt men fick tillbaka livslust och livsglädje även om det tog lite tid. Hoppas du hittar en väg tillbaka till livet. Du är värdefull här och nu.

  Hej, jag har själv försökt. Flera gånger faktiskt. Jag fattar hur du menar och jag gick igenom typ samma sak. Jag ville dö och det vill jag fortfarande. Jag vägrar prata med någon psykolog eller sånt också. Men bara så du vet så finns andra som skulle hellre lyssna på dig i timmar, du har bara inte träffat dom än. Livet är värt att leva även fast det inte känns som det. Att något hindrat oss båda från att dö är ett tecken att det är inte rätt val. Du förtjänar inte att dö. Ingen gör det. Snälla jag vet att du har kämpat hårt som fan redan men du är fortfarande så stark. Det är otroligt. Du fixar det här. Du är inte ensam.❤️

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.