Hem > Forum > Depression > Självmordsförsök

Självmordsförsök

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag har varit deprimerad under många år. Har sedan oktober förra året provat sertralin, venlafaxin  och nu voxra. Har stora bekymmer med sömnen och har för detta provat zopiklon,nitrazepam,atarax,theralen,lergigan och nu melatonin. Har sambo och två barn. I maj såg jag bara ett totalt mörker och den 19 Maj tog jag en överdos sömntabletter med tanken att avsluta livet, min helt underbara chef stoppade mig.

  Nu har jag stora skuldkänslor för att jag försökte avsluta livet. Men jag är också arg på mig själv att jag inte klarade att gå hela vägen. Ser fortfarande inte något ljus. Hoppas nu att voxran hjälper så att jag kan börja jobba. Men jag kan inte släppa tanken helt på att allt skulle vara bättre för alla utan mig.

  Man ska inte ha skuldkänslor,

  jag har försökt flera självmordsförsök och sättet för mina anhöriga och mig själv att inte må skit är att bara framföra att det inte har något med dom att göra. Jag vill inte dö för att jag inte vill leva med dom, jag vill dö för att slippa leva med smärtan och livet. Jag vill inte dö för att slippa mina anhöriga.

  Man kan inte fortsätta leva för sina anhöriga, man måste hitta sin egna motivation i livet, det kanske tar evigheter. Och jag kämpe varje dag, men jag lever fortfarande på hoppet att jag finner den. Jag försöker tänka att ta en dag i taget. Varje dag jag fortfarande lever är en framgång och kanske ett steg närmre min motivation i livet..

   

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.