Hem > Forum > Depression > självmord

självmord

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6
 • hej, jag vill ta självmord på enklaste och smidigaste sätt, tips? rapportera och stäng av mig så tar jag livet av mig direkt 🙂

  Mitt tips? Gör det inte. Finns inget enkelt eller smidigt sätt att göra det på. Fortsätt bara kämpa, det blir enklare tillslut.

  Vad är anledningen till att du vill ta livet av dig? Kanske går din situation att förbättra så att du mår bättre. Tänk att du är värd att må bra och ta kontroll över ditt liv!

  Hej, jag känner bara att jag förstör för alla och att allt i livet bara är kasst. Jag vill leva för att jag inte vill missa saker i livet men samtidigt har jag självmordstankar för att livet känns hopplöst. Vet att ni kommer att försöka stoppa mig och jag har läst om att ha självmordstankar. Så fort jag funderar på att ta självmord så mår jag bara ännu sämre och allting i livet känns hopplöst igen. Jag har inte snackat med någon om detta men funderar på att prata med kuratorn om det men vågar inte. Det känns bara mycket lättare att vara anonym och skriva om det här.

  Hej.

  Ingen vet om att jag mår så dåligt som jag gör, inte ens min psykolog för jag vill inte vara ett problem, även om jag är det. Mina självmordstankar blir bara värre och värre, då jag får mer skit från alla runt mig var dag. Och mina föräldrar är separerade, så det är svårt att liksom bara berätta. Jag har skrivit över 5 mordbrev och jag vet inte vad jag ska göra längre. Detta låter nog konstigt och inte seriöst, men det är de. Det var lite mer än ett år sedan jag började få självmordstankar och så. Jag orkar inte ens gå upp ur min säng längre. Jag har tänkt gå till BUP med detta, men jag bor i en liten by och BUP ligger 1 timme här ifrån. Det finns inga bussar dit heller.

  Vad fan ska jag göra?

  Hej. Ingen vet om att jag mår så dåligt som jag gör, inte ens min psykolog för jag vill inte vara ett problem, även om jag är det. Mina självmordstankar blir bara värre och värre, då jag får mer skit från alla runt mig var dag. Och mina föräldrar är separerade, så det är svårt att liksom bara berätta. Jag har skrivit över 5 mordbrev och jag vet inte vad jag ska göra längre. Detta låter nog konstigt och inte seriöst, men det är de. Det var lite mer än ett år sedan jag började få självmordstankar och så. Jag orkar inte ens gå upp ur min säng längre. Jag har tänkt gå till BUP med detta, men jag bor i en liten by och BUP ligger 1 timme här ifrån. Det finns inga bussar dit heller. Vad fan ska jag göra?

  Du borde försöka berätta för någon vuxen du litar på. Någon som även kan hjälpa dig med skjuts till BUP.
  Vilken sorts skit är det du får av personerna runt dig? Berätta lite mer, om du vill och orkar.

  hej, jag vill ta självmord på enklaste och smidigaste sätt, tips? rapportera och stäng av mig så tar jag livet av mig direkt 🙂

  Hej, jag tycker att du ska lova dig själv att inte göra något på t.ex. 24 h. Tips på att dö tänker jag inte ge dig, men tips på hur du kan orka stå ut med tankarna är:

  1. Laga dig lite mat/baka något gott
  2. Prata med en vän (vad som helst; om vädret, den personens dag, mående)
  3. Kolla på filmer/netflix – ha ett film marathon
  4. Spela sims (min favorit) där går timmarna så snabbt!
  5. Kladda med färg/riv sönder papper/skrik så högt du kan i kudden/ät en chilli/lägg isbitar i armhålan

  Vi kämpar tillsammans! Jag har mått skit de senaste dagarna och vill själv avsluta mitt liv när som helst. Men jag har gett mig tills på onsdag. jag tänker inte ta något beslut om att dö innan dess.

  Ta hand om dig <3

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.