Hem > Forum > Depression > Självmord

Självmord

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag pallar inte längre, varje dag låtsas jag må super. Men nu pallar jag fan inte mer, ligger just nu och funderar på om jag ska överdosera sömntabletter, slänga mig framför ett tåg eller hänga mig i taket. Vad fan ska jag göra, och vart fan ska jag höra av mig?

  Fina du <3 Bra att du skriver här! Det låter fruktansvärt att ha en jättesvår livssituation. Vill du berätta vad det är som händer och som gör att du känner att du inte orkar mer?

  När jag mått så som du gör har jag skrivit i självmordschatten här på Mind. Har du prövat det?

  Skickar kramar

  Green Jaluvi,
  Dä ä nattsvart här å men på nöt jäkla vis så måste dä finns nöt annat längre fram än bare dret. Alle har fölk runt sig som blir helt förstörde när självmord sker, gört inte. Ge mig en hint om hur så ska jag bolla med dig, jag har möe mörk jag vart med om som kan öppne opp ett sken i allt svart !

  Green Jaluvi, Dä ä nattsvart här å men på nöt jäkla vis så måste dä finns nöt annat längre fram än bare dret. Alle har fölk runt sig som blir helt förstörde när självmord sker, gört inte. Ge mig en hint om hur så ska jag bolla med dig, jag har möe mörk jag vart med om som kan öppne opp ett sken i allt svart !

  Jag pallar inte längre, varje dag låtsas jag må super. Men nu pallar jag fan inte mer, ligger just nu och funderar på om jag ska överdosera sömntabletter, slänga mig framför ett tåg eller hänga mig i taket. Vad fan ska jag göra, och vart fan ska jag höra av mig?

  Vad är det som är nattsvart, mer precist? Några ljusglimtar finns nog om du/ni funderar lite djupare. Jag ser t.ex. en stor glädje i att snön försvunnit. Det behöver ju inte vara stora saker, men försöka ”leta” lite glädje. Jag vet att det är pissigt svårt när man är i den djupast av svackorna, men det går.

  https://mind.se/hitta-hjalp/sjalvmordslinjen/

   

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.