Hem > Forum > Depression > Sex & Helvete

Sex & Helvete

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
  • Avatar

    Jag & min kille har haft sex sammanlagt 8 gånger men de gör mer ont för varje gång även om både han & jag börjar bli vana nu..

    Jag förstår dock inte mycket eftersom något sådant här aldrig hänt när jag haft sex tidigare & efteråt för jag en sorts panikattack som jag heller aldrig haft förut och börjar därför bli lite rädd, jag har inte en jävla aning men vi tror att jag har blivit gravid & varit de sedan första gången för 3 dagar sedan även om han aldrig kom i mig..

    Jag har ingen aning om vad jag ska göra eller säga men jag behöver tips så hmu

     

    Hej

    Om ni har haft sex 8 gånger på 3 dagar så kanske det inte är så konstigt att det gör ont.Lugna ner er lite och låt bli att ha sex några dagar.Om det gör ont så får ni göra nåt annat.Om du tror att du är gravid så skaffa ett graviditetstest.

    • Detta svar redigerades för 4 år sedan av en moderator. Anledning: på grund av att det uppfattas som kränkande
    Avatar

    Hur gammal är du? Låter som du pressar dig till sex, det ska man aldrig göra! Ha aldrig sex bara för att din partner vill, våga säga nej. Känn efter noga om du verkligen vill. Läs om vestibulit, det verkar som det kan vara det du lider av. Många unga tjejer som har det. Sen ska ni såklart använda kondom så du inte blir gravid! Prata med en ungdomsmottagning om preventivmedel.

    Avatar
    Trådstartaren

    Jag är 15 år och tack för dina tips..

     

    Avatar
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.