Hem > Forum > Depression > Rädd

Rädd

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag är rädd för mina egna tankar….  googlar på olika sätt att ta mitt liv så här illa har det aldrig varit förut. Skulle vara en befrielse att inte finnas mer och mina älskade skulle få det bättre utan mig.när jag tänker som en utväg att ta mitt liv så känns allt lättare. Jag vet inte om jag bågar men jag har tankarna.

  Det låter som att du har det väldigt tufft just nu. Att tänka på döden som en utväg är nog hjärnan som letar nödutgångar när den får panik över tillvaron. Det är inte ovanligt.

  Men att ta sitt liv är inte en utväg. Du behövs här, i livet. Du tror att andra får det bättre utan dig, det är depressionen som ljuger för dig. Den har fel. Som efterlevande vet jag att vi som finns kvar inte får det bättre, det är förjävligt rent ut sagt att vara kvar och inte kunnat hjälpa den man tyckte om. Det förändrar hela ens liv. Så lyssna inte på depressionen, den ljuger. Du behövs här, dina kära vill hellre höra sanningen och hjälpa dig hundra gånger om.

  Snälla du, vänd på varje sten, försök allt, var öppen och ärlig, kriga för livet och ge inte upp. Säg som det är, sök hjälp, ta hjälp. Det kommer inte kännas så här för evigt. Du måste stanna kvar.

  Avatar

  <3 Stor kram till dig. Är det något speciellt som hänt under dagen/helgen som späder på de här känslorna av att bara vilja försvinna? Om du orkar säga <3

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.