Hem > Forum > Depression > Psykisk ohälsa + bebis

Psykisk ohälsa + bebis

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag och min sambo har en dotter på fyra år. Innan graviditeten drabbades hon av utmattningssyndrom och fick ångest men det blev bättre och under graviditeten var det OK. Efter en jobbigt förlossning gick det skapligt i ungefär ett år innan hon fick en psykos och blev inlagd i fyra veckor. Därefter följde stark medicinering och hon hade kraftig ångest men det har långsamt blivit bättre. Nu är ångesten borta och hon äter bara nån SSRI medicin och lergigan vid behov och hon jobbar 25 % tre dagar i veckan. Jag tog för givet att det inte var aktuellt med en till bebis men min sambo har andra tankar utan vill gärna ha en till. Jag är mycket tveksam då det har varit fyra jobbiga år med mycket oro och jag vill inte hamna där igen, min sambo säger att hon inte kommer blir så där sjuk igen men hur kan man veta. Det känns läskigt med två barn och en sambo som är helt under isen av ångest och som inte kan arbeta. Nån som har erfarenhet av liknande problem? Hur gjorde ni?

  Hej.

  Ingen erfarenhet av det.

  Ni bör bägge vara överens om ni vill ha ett till barn. Man kan inte med säkerhet säga att det kommer bli jobbigare eller ej.

  Ja, ok ibland kommer det oplanerat men det är en annan historia jag har erfarenheter av.

   

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.