Hem > Forum > Depression > Osäker och handlingsförlamad

Osäker och handlingsförlamad

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Någon mer än jag som känner sig osäker på allt i en depression ? Jag har diagnosen bipolär och är i ett depressivt skov nu. Har ingen energi till någonting . Det svåraste är att behöva förklara sig…så jag försöker sova bort dagarna . Är sjukskriven sen 3 år tillbaka men ska börja plugga om 2 veckor. Just nu är jag Inge pepp på de alls. Har jätte mycket ångest och självmordstankarna kommer och går. Jag ser till så att jag inte är ensam när jag mår såhär. Hur brukar ni göra i era depressioner?

    Spelade mycket datorspel. Xbox. Tittade på youtube. Rökte ciggaretter och knarkade om det gick. Gick ute om nätterna för att slippa allt folk. Självmordstankar och självmordsförsök.

    Hade jag blivit deprimerad idag. Hade väll dragit mig undan. Mediterat extra mycket. Men som du redan gör. Försökt prata med någon ibland. Ser inget fel i att hamna i en svacka. Får man tid att reflektera över livet.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.