Hem > Forum > Depression > Orkar inte mer

Orkar inte mer

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6
 • Har sagt upp min hjälp med närpsyk, säger till alla att jag mår bättre- att jag mår bra. Men det är för deras skull, för att mamma inte ska behöva vara orolig 24 timmar om dygnet. Annars ringer hon varannan natt när hon har fått för sig att jag tagit steget jag alltid funderat på. Tillåmed min sambo litar på lögnerna jag har om mitt mående. Men egentligen vill jag bara dö, smärtfritt – nu. Jag orkar inte mer, jag vill leva – med min familj – men vet inte hur jag ska orka.

  Skär jag mig vill min man lämna mig, men vet inte annars hur jag ska dämpa mina känslor, mitt självhat. Vet inte ens varför jag skriver här, men nånstans vill jag lätta på allt. Har satt mig själv i en dålig sits, och mår sämre än någonsin och det är mitt eget fel.

  Hej

   

  Känner likadant som du.

  Reggade mig här nyss.

  Vården iallafall den ja fått var inte bra.

  Sök någonstans annars ring 112 om du är nära på ta det sista steget.

  Själv så har man stora skulder som tynger en. Vet ej vad som gör att du mår dåligt.

   

  Men sök hjälp.

   

   

  Trådstartaren

  Är diagnoserad med bland annat borderline, ångest och socialfobi. Dystymi sedan tidig barndom. Gick DBT men klarade inte av behandlingen då den var för jobbig.. Allt jag orkade göra var å sova, dag ut, dag in.

  Så om jag inte orkar med den rätta behandlingen som ev kan få mig att må bättre.. vad tjänar då allt till..

  Är diagnoserad med bland annat borderline, ångest och socialfobi. Dystymi sedan tidig barndom. Gick DBT men klarade inte av behandlingen då den var för jobbig.. Allt jag orkade göra var å sova, dag ut, dag in. Så om jag inte orkar med den rätta behandlingen som ev kan få mig att må bättre.. vad tjänar då allt till..

   

   

  Finns mening med allt. Men som ja skrev innan sök dig till en annan läkare.

   

  För läkare kan faktiskt ha fel.

  Hej! Jag känner igen mig i dig. Har också borderline. Har också provat DBT men inte gått klart, har varit inom vården en lång tid men inte känt att något hjälpt. Men nu vill läkarna att jag provar MBT istället en annan terapi som passar bättre än DBT.

  Kanske även är något dom skulle erbjuda dig.

  Ge inte upp, jag vet hur det känns. Jag mår också jätte dåligt just nu. Men jag vet också att livet har bra stunder som är värda att leva för.

  Trådstartaren

  Känns bara som att jag är på ett hopplöst ställe.. ingen medicin bet på mig, behandlingen var för jobbig och alla tankar börjar ta över.. hur länge ska man orka..

  Åå jag känner precis samma. Ljuger för alla och säger att jag mår bra. Avslutat psyk kontakt. När allt blir för mycket och ångesten e som värst så självskadar jag på olika vis. Kändes som de inom vården tyckte jag var en besvärlig pat. För jag undviker dem som pesten. Har ingen ork för deras utredningar. Hoppas du får må bättre.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.