Hem > Forum > Depression > Orkar inte mer..

Orkar inte mer..

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Har sen jag va liten fått höra samma saker regelbundet. Min mamma vill inte vara min mamma längre, jag är värdelös, att jag är anledningen till att hon mår dåligt osv. Hon har även vid ett tillfälle slagit mig.
  Min pappa vet om allt men gör inget för att stoppa det.

  Min dåvarande pojkvän (jag va 15 år), våldtog mig. Jag berättade för min mamma men hon sa bara att de va mitt eget fel, ”jag kunde bara sagt nej”.

  Har ända sen jag va 8 lidit av depression och ångest. Känner mig hopplös, hittar inget som hjälper längre och jag vill gå vidare o leva men det känns inte värt det.. Ingen skulle egentligen bry sig om jag försvann.. och jag orkar inte kämpa för att gå upp ur sängen varenda dag..

  Hej, jag lider med dig! Din mamma mår inte så bra förstår jag. Jag kan relatera då jag känner igen mycket av de du skrivit i min egna mamma. Tyvärr tog de många år för mig innan jag förstod att vad jag än gjorde eller sa så fixade inte de min mammas mående/beteende. Så va inte så hård på dig själv! de finns bara en person som kan hjälpa din mamma och de är hon själv. Du har inte gjort något fel! Och är de våld involverat är de alltid bra att berätta de för någon, om du inte vågar anmäla berätta de för någon du känner dig trygg med och fråga vad dom skulle gjort tex <3

  Hoppas du vet att du kan få bra hjälp på psykiatrin om ditt trauma över våldtäkten <3 (man kan ta kontakt dit via hälsocentralen om du känner dig osäker). Nä usch Jag blir så ledsen, jag är också kvinna och har tyvärr själv varit där! Och de är så fruktansvärt att inte bli tagen seriöst i detta ämne… Önskar jag kunna ge dig en stor kram <3

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.