Hem > Forum > Depression > Orkar inte mer

Orkar inte mer

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 19 totalt)
18
 • Jag darrar av ångest o tårarna sprutar o skräcken i mig för mig själv skriker i kroppen liksom mitt fysiska o psykiska mående e på botten. Jag står vid älven var o varannan natt för att hoppa. Men tänker på mina anhöriga o vet inte om jag kan utsätta som for det så nära jul.
  Jag vet att jag kommer göra det för jag vet bara inte när.
  Jag orkar inte mer vill inte mer. Jag har sökt hjälp men psyk säger de inte kan hjälp med medicin pga hjärtat.
  Jag litar inte på mig själv att jag inget gör mot mig själv. Men jag vet att det blir bra tillslut
  Det är inte nån fara det löser sig tillslut

  Avatar

  Hej fina! Det låter som att psyk bara erbjudit dig medicin. Oavsett om du kan äta medicin eller inte så måste du ju också erbjudas någon att prata med.

  Skickar dig styrka att fortsätta orka!

  Kramar

  Trådstartaren

  Hej de har erbjudit samtal men det funkar ej. Sist sa jag hur de va till kuratorn att jag står vid bron svaret blev jaha nu igen sen la vi på. Jag försöker få hjälp men får ingen.
  Jag orkar verkligen inte mer.
  Ikväll sitter jag med ett gäng tabletter i handen som jag hittade i ett skåp o fundera på ta dom. Kommer inte dö men komma bort en stund
  Men ja..

  Hej Blue Bujivy!

  Blir väldigt orolig för dig och att du mår så dåligt just nu. Tycker också det var ett märkligt bemötande du fick av kuratorn. Låter som att denne är väldigt avstängd och inte reagerade ”normalt” alls. Ledsen att det blev så när du verkligen behöver bli tagen på allvar! Orkar du säga vad det är som är det värsta just nu i din situation? Är du helt förstörd av att ha fått kämpa i evigheter eller är det att du inte känner dig hörd och får den hjälp som du behöver?

  Tänker på dig!

   

  Trådstartaren

  Det e nog att få kämpa länge själv o all skit som händer o ingen hjälp jag får. De fysiska sjukdomarna byter av varann o de psykiska på det att det finns de som förföljer mig o ingen hjälp jag får
  Vet inte hur jag ska lösa problemen ser bara döden som en utväg
  Vill inte mer snälla låt mig dö
  Har ett bestämt datum o hur jag ska göra det
  Men försöker lösa problemen men känns som jag trampar vatten vill bara bort
  Ni behöver inte bli orolig det löser sig

  Åh förstår, psykiska och fysiska sjukdomar är verkligen en jobbig kombination! Har precis likadant själv så vet en del om hur det är att leva med det och vilka påfrestningar det kan innebära för en. Fina du, om jag hade varit dig skulle jag ringt 112 och väntat på att de hämtade upp mig. Ingen människa ska behöva lida på den nivån som du mår på!

  Tusen kramar till dig

  Trådstartaren

  Vill inte åka in nu o va kvar över jul ev. Det är inte så allvarligt jag måste åka in. Bättre va hemma o försöka överleva. Det är bara förvaring o de inget gör
  Men jag vill inte mer o jag litar inte på mig själv verkligen. Men de kommer bli bättre det kommer lösa sig på nått sätt jag vet det
  De värsta e att folk inte låter mig va utan utsätter mig för massa som gör jag inte orkar med saker.

  Ja jag håller helt med – det kommer bli bättre! Vill du berätta vad det är andra utsätter dig för? Låter väldigt obehagligt!

  Trådstartaren

  Har tröttnat på att folk inte lämnar mig i fred utan gör saker som ex stalkar mig o en massa annat men sov polis mfl kan inget göra. Jag orkar inte leva i denna situation mer.
  Jag vill bara bort jag kommer bort från allt snart jag bara vet det löser sig o jag känner mig rätt säker i beslutet

  Oj, gud så fruktansvärt och väldigt påfrestande att bli stalkad och inte lämnad ifred. Känner med dig fina du! Är det några farliga typer eller är det mer psykiskt terroriserande på olika sätt att känna sig kontrollerad? Vill också att du ska bli lämnad i fred och att polisen gör något åt det hela! Har det här pågått länge?

  Trådstartaren

  X antal år ha de pågått bero va du kallar farlig många skulle nog säga det
  Jag vet inte vad jag ska göra förstå polis som inget kan göra.
  Känner mig så ensam i allt
  Jag sitter åter igen med tabletterna i handen o fundera på ta dom
  För ångeseten bli starkare o starkare

  Förstår att du känner dig ensam i det här. Blir ledsen över det och tycker det är väldigt orättvist att polisen inte gör något för att hjälpa dig. Är det de tabletterna som du tog under gårdagen och som är för att lindra måendet litegrann? Alltså inga farliga tabletter så att säga?

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 19 totalt)
18

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.