Hem > Forum > Depression > Orkar inte leva

Orkar inte leva

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag vet inte var jag ska börja. Är 40 år och har ingen livsenergi kvar.

  Första 10 levnadsåren i hushåll med alkoholiserad och misshandlande far och relativt tillbakadragen mor.

  Nästkommande 10 åren försökte jag reparera mig själv från den skadan. Inte alltid på konstruktiva sätt med bland annat en längre period i psykiatrisk vård och några år senare ett självmordsförsök.

  Efterföljande 10 åren fokuserad på föräldraskap och en jobbig separation.

  Senaste 10 åren tampats med stora ekonomiska problem.

  Har ett meningsfullt jobb och en familj som älskar mig. Men orkar inte mer. Orkar inte kämpa mot ekonomiska problem och orkar inte slåss mot inre demoner. Gått i terapi några gånger men de inre rösterna vinner.

  Jag vet inte var jag ska börja. Är 40 år och har ingen livsenergi kvar. Första 10 levnadsåren i hushåll med alkoholiserad och misshandlande far och relativt tillbakadragen mor. Nästkommande 10 åren försökte jag reparera mig själv från den skadan. Inte alltid på konstruktiva sätt med bland annat en längre period i psykiatrisk vård och några år senare ett självmordsförsök. Efterföljande 10 åren fokuserad på föräldraskap och en jobbig separation. Senaste 10 åren tampats med stora ekonomiska problem. Har ett meningsfullt jobb och en familj som älskar mig. Men orkar inte mer. Orkar inte kämpa mot ekonomiska problem och orkar inte slåss mot inre demoner. Gått i terapi några gånger men de inre rösterna vinner.

  Det låter som du har det verkligen jobbigt i livet.

  Det låter som du behöver hjälp under en längre tid. Har du några stabila kontakter med psykiatrin? Du behöver säkert lära dig att hantera dina demoner så att de inte tar all din energi.

  Det kan oxå vara så att du behöver stödmedicinering så att du kan komma ur dina negativa tankar.

  Kontakta din vårdmottagning eller psykiatriska kontakt för att få en långsiktig plan för att hjälpa dig ur situationen.

  Om du har självmordstankar så kan det vara bra att ringa MINDS självmordslinje 90101. Du kan chatta eller skriva mail om du föredrar det. Länk till chatten hittar du här

  Jourhavande medmänniska och Präst kan du oxå kontakta

  vänliga hälsningar

  Mind moderator

  Känner igen mig väldigt väl förutom att jag är helt ensam och ingen älskar mig.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.