Hem > Forum > Depression > Orkar inte

Orkar inte

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
8
 • Nu är den här igen. Den mörka kalla blöta filten som omsluter mig så jag tillslut slutar andas. Det är nåt jag känner igen. Det är någonting tryggt i filtens mörker. Nåt som drar mig längre och längre in i mörkret.

  Orkar inte bry mig längre. Orkar inte kämpa. Orkar inte tänka på ”dem som blir ledsna”. Orkar inte spela glad och bekymmersfri. Orkar ingenting. Jag vill bara omfamnas av mörkret. Och falla.

  Hur länge tänker du dig vilja vara i mörker?

  Trådstartaren

  För alltid. Sjunka ner i dyn och försvinna.

  Tyvärr svarade jag ärligt på alla skalor på psyk idag. Nästan ärligt. Så det lär väl bli efterspel. Svårt att förklara sig ur det i efterhand och säga att man menade nåt annat.

  Jag hoppas att du blir väl omhändertagen av vården, att du får den hjälp du behöver. Allt är skit och mörker just nu, du känner att du inte orkar, men tänk om du finner ork och ljus om du får hjälp? Jag önskar dig allt gott. <3

  Trådstartaren

  Jag kan inte gråta. Gör inte ens det på begravningar eller när jag har brutit någonting. Men ikväll har jag. Tänkte på en person som skulle ta det som en katastrof om jag försvann. Mår sämre än sämst. Jag är sämre än sämst.

  Hoppas vården hittar på nåt så jag inte gör det.

  Trådstartaren

  Jag måste bara säga att bipolär är en fruktansvärt äckligt jävla skitsjukdom. Det får aldrig vara bra. Lagom bara vara. Jag vill inte ha den här jävla äckliga skitsjukdomen.

  Du är inte en hemsk person för att du känner så. Det är en hemsk börda du bär på. Jag hoppas också att du får hjälpen du behöver och kan kämpa dig upp.

  Det måste vara jättejobbigt med bipolaritet. Det är okej att vara frustrerad, och försök minnas att du är mer än sjukdomen, den är inte hela din identitet.
  Du är inte en dålig människa, du är inte ”sämre än sämst”, bipolariteten gör dig inte mindre värd.
  Jag önskar för dig att du kunde tala till dig själv på ett vänligare sätt, du förtjänar inte de hårda orden du säger om dig själv! Du har det jobbigt och det blir inte bättre för att du klankar ner på dig själv!

  Trådstartaren

  Hur som haver. Jag är inlagd. Sa som det var till läkaren.

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
8

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.