Hem > Forum > Depression > Orkar inte

Orkar inte

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 12 totalt)
11
 • Jag har nu kämpar i 6 år jag har haft en jobbig uppväxt och blev mobbad i skolan. Jag orkar inge mer. Jag orkar inte resa mig upp från sängen om dagarna dragit mig undan från vänner och sånt som var kul förut är inte kul längre. Jag har åkt in och ut från psykakuten men dom vill verkligen inte hjälpa mig. Jag har varit inlagd några gånger och det hjälper inte ingen vet vad dom kan hjälpa mig med jag har ett datum utsatt när jag ska ta mitt liv och det är innan julafton 2021

   

  Vet inte om du finns där än eller ens läser här längre. Vill gärna veta mer för att kunna sträcka ut en hand och stötta dig.

   

  Vi finns här, vill du prata?

  Trådstartaren

  Ja gärna skulle behöva prata med någon

  Jag finns också här. När kan du prata?

  oh nej nej nej. Du får inte ta livet av dig. Det finns ett syfte med allting. Snälla gör inte det, snälla.

  Trådstartaren

  Jag kan prata när ni vill

  Allt man går igenom nu kanske inte är lätt att strida igenom men det kommer, jag lovar. Du kommer skratta åt hur det faktiskt har varit och vara glad över hur du faktiskt har lyckats, så långt du kommit. Du får bara inte ge upp för att du kommer klara det. Om du inte tror på dig själv så tror jag på dig.

  Vad gör dig glad?

  Bästa BLue Favyry! Jag hör att du kämpar och har det tufft men att du i allt det svåra gärna skulle vilja prata med någon. Det är så fint att se alla som sträcker ut en hand till dig och jag hoppas verkligen att du väljer att fortsätta kämpa för livet. Du vet säkert att om du vill ha någon att prata med är du mer än välkommen att kontakta Självmordslinje 90101 eller chatta via Mind.se. Tänker på dig och hoppas du ringer eller hör av dig via chatten. Varma, varma kramar.

  Avatar

  Hej,

  Jag hör och läser i din berättelse att du har det fruktansvärt tungt i nuläget.
  Det gör mig ledsen att du blivit mobbad och dessutom inte upplevt stöd och hjälp vid inläggningar och ifrån psykiatrin.

  Orkar du berätta mer om vad du tänker och känner i nuläget? Min erfarenhet är att det många gånger kan kännas skönt att skriva med anonyma människor som stöd.

  Jag tror på dig och din inre styrka och jag ser fram emot ditt svar  ❤️

  Trådstartaren

  Tack det är bara att skriva till mig mår inte så bra

  Hur är det med dig?

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 12 totalt)
11

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.