Hem > Forum > Depression > Nu ska jag få hjälp! Tänk om det kan hjälpa? Vågar knappt hoppas

Nu ska jag få hjälp! Tänk om det kan hjälpa? Vågar knappt hoppas

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Igår var jag på öppen psyk och fick träffa en sjuksköterska och jag ska få gå hos henne i ett år för mitt självmordsförsök. Jag trodde att det kanske handlade om en eller ett par gånger men det blir ju mer än så. Och hämta mediciner en gång i veckan på ett visst klockslag så det blir lite knivigt. Exakt 13-14 en bestämd dag varje vecka, kan kanske få gå och hämta mediciner på apoteket sen. Ska fråga om några veckor. Försöka finna mig i deras beslut.

  Men i och med det jag gjorde ska jag få hjälp för något jag inte visste fanns, ett team som heter suicide prevention som hjälper folk att inte göra om det och hitta sätt att hantera allt på. Jag har gått i behandling sen 2005 och vissa saker fungerar och andra inte. Hoppas det här är den bra sorten. Önskar dock man fått den hjälpen innan jag gjorde som jag gjorde.

  Hej! Vad bra att du har fått en kontakt som kan hjälpa 🙂
  Ett år är ju relativt lång tid, så det kan hjälpa dig att skapa en bra rutin som kan bli en stabilitet i livet. Och att ordna saker och ting kring att hämta mediciner vid samma tidpunkt, ja, det kan nog bli en utmaning ibland. Men samtidigt kan det också kanske bli en rutin som du kan fokusera dina tankar och ansträngningar på, och hjälpa dig på bättringsvägen.

  Du har erfarenhet av tidigare behandling, och det kanske är på både gott och ont. Det viktigaste kommer nog att vara rak och ärlig i kommunikationen med din kontakt.

  Lycka till! 😀

  Igår var jag på öppen psyk och fick träffa en sjuksköterska och jag ska få gå hos henne i ett år för mitt självmordsförsök. Jag trodde att det kanske handlade om en eller ett par gånger men det blir ju mer än så. Och hämta mediciner en gång i veckan på ett visst klockslag så det blir lite knivigt. Exakt 13-14 en bestämd dag varje vecka, kan kanske få gå och hämta mediciner på apoteket sen. Ska fråga om några veckor. Försöka finna mig i deras beslut. Men i och med det jag gjorde ska jag få hjälp för något jag inte visste fanns, ett team som heter suicide prevention som hjälper folk att inte göra om det och hitta sätt att hantera allt på. Jag har gått i behandling sen 2005 och vissa saker fungerar och andra inte. Hoppas det här är den bra sorten. Önskar dock man fått den hjälpen innan jag gjorde som jag gjorde.

  Vad bra att du får hjälp, och att du får lite kontinuitet i det. Hoppas det kommer funka bra! 🙂

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.