Hem > Forum > Depression > Naturligt höstsyndrom eller nåt allvarligt?

Naturligt höstsyndrom eller nåt allvarligt?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag har egentligen inga problem med att det blir höst, jag gillar höst. Är inte förtjust i hetta så jag njuter av svalare väder och tycker att naturen blir vacker…

  Likförbannat är det nåt som inte är bra. Min aptit är sämre – vilket har gjort att jag gått ner i vikt. Inte på nån farlig nivå, det fanns lite att ta av, och jag har inte slutat äta… Men olikt mig som i vanliga fall gillar mat. Jag får ibland illamående som jag antar beror på stress – yttre eller inre – eftersom jag gick till läkare i våras för liknande symptom och de hittade inget.

  Stundvis går det bra, men sen är det som att nån trycker på en knapp, och jag blir trött och ledsen igen. Hade några dagar i förra veckan då jag – av mer konkreta anledningar – knappt tog mig ur sängen, och grät i tid och otid.

  Nån som känner igen sig och har erfarenhet? Är detta bara ”vanligt höstdepp”, sviter efter mina jobbiga dagar, eller något annat…?

  Hej,

  Eftersom du nämner stress blir min första tanke att du kan vara utbränd. Jag tappar själv matlust när jag är allt för stressad eller nere. Värt att kontakta läkare igen?

  Ta hand om dig!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.