Hem > Forum > Depression > När allt gått sönder.

När allt gått sönder.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
  • Hela livet har rasat..

    Varit sjukskriven över ett år och var tvungen att gå tillbaka i jobb igen pga har ej råd med sjukskrivning längre. fk skulle sänka min redan låga sjukpenning.

    Suicid sedan länge och misslyckades kvällen till idag två ggr.

    Andra gången jag vände mig till Minds självmordschatt men blev denna gång. Väldigt trist och drygt bemött. Måde bara sämre efter detta bemötande o h valde att avsluta chatten.

    Jag orkar ej längre, har psykiatrikontakt men får enbart mediciner, har ett halvt apotek så jag skulle kunnatä tillräckligt för att få kroppen haverera helt.

    Har bara en vän, hon är allt jag har, vi dejtade från början men jag var inte hennes typ, gör ont i mig att veta om att hon gör saker med någon ny. Samtidigt är vi vänner och jag måste lära mig  förhållningssätt för att inte förstöra vår vänskap. Älskar henne och som vän men känns som att jag med min psykiska ohälsa förstör vår vänskap.

     

    Jag är bipolär, har viss autism och så vidare… Finns även så.mycket annat att ta upp ur mitt liv men orkar ej just nu.

    Jag skickar en styrkekram!

    Vet att det inte är så mycket hjälp, men se om du kan hitta någon liten positiv sak som du kan göra för dig själv? Kanske ta en dusch, sätta på bra musik, göra en kopp te eller kaffe…någon småsak där du tar hand om dig själv. Du är värdefull. Bara någon liten småsak som du kan uppskatta.

    Avatar

    <3 Fina du, vad var det som hände i chatten – om du orkar säga?

    Låter riktigt tungt också med tjejkompisen och förhålla sig till att bara vara vänner.

    Det är svårt också att brygga kaffe när hela livet rämnat… Jag har iaf aldrig blivit hjälpt av det när jag velat dö, ärligt talat. Problemen är ju oftast betydligt större och mer komplexa än så.

    Du skriver att du precis gjort två suicidförsök. Det är jätteallvarligt!

    Hur mår du ikväll?

    Trådstartaren

    Jag skickar en styrkekram! Vet att det inte är så mycket hjälp, men se om du kan hitta någon liten positiv sak som du kan göra för dig själv? Kanske ta en dusch, sätta på bra musik, göra en kopp te eller kaffe…någon småsak där du tar hand om dig själv. Du är värdefull. Bara någon liten småsak som du kan uppskatta.

    Tack för förslagen.
    Det har kraschat och havererat helt och jag hittar just nu inga glimtar.
    Väntar på läkartiderna som blev ändrade. Använder mig av shedos färdighetslista när et blir för tungt.

    Trådstartaren

    <3 Fina du, vad var det som hände i chatten – om du orkar säga? Låter riktigt tungt också med tjejkompisen och förhålla sig till att bara vara vänner. Det är svårt också att brygga kaffe när hela livet rämnat… Jag har iaf aldrig blivit hjälpt av det när jag velat dö, ärligt talat. Problemen är ju oftast betydligt större och mer komplexa än så. Du skriver att du precis gjort två suicidförsök. Det är jätteallvarligt! Hur mår du ikväll?

    Det var en volontär i MINDs chatt som uttryckte sig otroligt klumpigt och felaktigt i den situation som jag befann mig i, skrev liksom bara saker som motsade vad jag försökte förmedla, spädde bara på min hopplöshet om livet och min ålderskris. Var inga stöttande ord eller hjälp alls. Men jag är inte förvånad.

    Kaffe dricker jag mängder av ändå, nej jag har lite svårt att göra saker att distrahera mig när jag väl hamnar i mina depressiva och självdestruktiva skov. Ja jag gjorde två försök när jag hade skrivit.
    Ikväll kanske lite bättre än då, men jag har ett otroligt tungt skov i min bipolära sjukdom just nu som bara förvärrar precis allt. Plus att jag är en känslomänniska och ja… jag vet inte vad längre.

    Ja det var jobbigt, eller det är jobbigt med min tjejkompis.
    Alltså det är svårt att förhålla sig till saker och ting även om jag behöver släppa mina känslor men hur gör man det bara så där…

    Avatar

    <3 Låter bedrövligt med chatten. Man är ju så skör också när man väl tyr sig dit. Det är ju ens liv de i princip har vilande i sina händer. Ja bokstavligen är det många gånger så tänker jag. Så förskräckligt att du mådde ännu sämre efter det samtalet.

    Jag förstår. Det är svårt, för att inte säga omöjligt, att bara släcka ner sina känslor på beställning.
    Går det att se vad med henne som du fastnade för och som du kan identifiera och därmed framöver försöka hitta i någon annan? Alltså se det som att du lärde dig mycket om dig själv och vad du vill ha i framtida kärlekspartner efter det som hände?
    Eller är det ett för tidigt skede, som du inte är i nu kanske?

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.