Hem > Forum > Depression > Någon där?

Någon där?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Att jag har sökt följande sida är närmast overkligt. Att jag stött på er inlägg om hur ni mår och har mått gör att jag vågar skriva. Mitt liv är utåt sätt perfekt men jag vill bara fly. Därför skriver jag här tror jag… jag vill fly fasaden, vill fly styrkan vill fly behovet av att trygga alla att allt är ok. Allt är inte ok och jag vet inte varför allt har aldrig varit ok trots allt som man har och älskar. Jag känner mig som en otacksam idiot men jag orkar inte mer…. Når ut för att jag har ingen jag kan prata med ingen som jag kan sluta skydda.

  Bra att du vågar skriva. Har det hänt något? Ingen lever helt ordentligt, har jag förstått men det är på något vis en trygghet att tänka att alla andra i alla fall lyckas. Vad behöver du ändra på för att må bra?

  du är inte ensam om den känslan

  jag känner igen mig så mycket i det du skriver. Många gånger känner jag mig otacksam, tråkig eller som gängets party pooper. Egentligen handlar de för min del främst om att jag känner att jag och mitt liv är så extremt tråkigt i jämförelse. Alla går vidare. Jag lever ensam i min lilla etta, utan någon att komma hem till. Samtidigt går alla omkring vidare och jag trampar på samma plats som alltid.

  Att jag har sökt följande sida är närmast overkligt. Att jag stött på er inlägg om hur ni mår och har mått gör att jag vågar skriva. Mitt liv är utåt sätt perfekt men jag vill bara fly. Därför skriver jag här tror jag… jag vill fly fasaden, vill fly styrkan vill fly behovet av att trygga alla att allt är ok. Allt är inte ok och jag vet inte varför allt har aldrig varit ok trots allt som man har och älskar. Jag känner mig som en otacksam idiot men jag orkar inte mer…. Når ut för att jag har ingen jag kan prata med ingen som jag kan sluta skydda.

  Japp, vi är här. Vi är ganska många som känner som du, eller har liknande problem. Jag har ångest och depression. Har dock en trygg tillvaro med familj och många andra att prata med, och umgås.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.