Hem > Forum > Depression > Min son Vill inte sova hos sin Mamma.

Min son Vill inte sova hos sin Mamma.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hejsan har haft stora problem med min son de senaste 2 åren. Han har de senaste 2 åren inte velat sova hos sin mamma och han blir fruktansvärt arg när han pratar med henne och när han åker till henne och förväntas sova över så skickar han ringer han och skickar meddelanden att han ej vill vara kvar. Han vill hem, han vill till mig och det är inte bara 1 meddelande han skriver.

  Tillslut så blir jag så ledsen och trött så jag åker och hämtar han från mamma och detta händer varje gång.

  Visst hon och jag har olika regler men jag vet inte mer än hos mig får han ha sin mobiltelefon när han ska sova men inte hos henne. Han har genom åren varit arg slagit och skrikit väldigt mycket när han spelar dator m.m.

  Min son har senaste åren ätit dåligt, Får inte i sig frukost innan skolan och tillslut så ville han ej till skolan, han klarade inte av att sitta still och att koncentrera sig i skolan och göra prov m.m.

  Nu har hans mamma kontaktat socialen där vi då fåt hjälp av familjebehandlare och där jag i veckan fick en jurist där som sa att om det ej blir någon ändring så kommer de familjeplacera honom. Sedan 2 dagar senare så får jag på mig att han ska vara hos sin mamma mer(fast han ej vill dit) och mina val var varannan helg det vi försökt med hans mamma som en fungerade, eller Varannan vecka eller som de sa så fint det 3 alternativet att jag skulle få ha han varannan helg.

  Så nu är jag i ett läge att det är mitt fel att han ej vill vara hos sin mamma. Det är jag som är det stora problemet fast han är hos mig utan problem.

  Nu när de har beslutat om detta så ska jag inte få berätta och prata med han innan den dagen han ska vara hos sin mamma och sova över i 7 dagar när han aldrig klarat av 2 på flera år. Jag ska ej få ringa till han och inte svara på hans sms.

  Just nu snurrar det runt och runt i huvudet för att han ska må sämre än han gör idag.. Men jag får väl hoppas det blir bättre för han tillslut.

  Ha en bra kväll
  Från en ledsen far till en son som verkligen inte vill vara med på denna förändring.

  Låter oerhört tufft! Jag förstår att dina tankar snurrar!

  Går det att lista ut vad det handlar om att sonen inte vill vara hos sin mamma? Har de haft en bra relation innan ni separerade?

  Kan en annan variant vara att sonen (om möjligt med socialen inkopplad..) bor heltid hos dig men sedan successivt försöker bygga en bättre relation med mamman?  T ex fika varje torsdag, hitta på roliga aktiviteter tillsammans osv. Att de finner varandra på nytt – får en sund relation?

  Detta borde ju även ligga i mammans intresse att sonens behov och önskemål är det primära? Och sedan att hennes behov (och givetvis smärta över att bli avvisad) bör klassificeras som det sekundära – i alla fall här och nu?

  Om du vill berätta: Hur kommer det sig att socialtjänsten väljer att gå på mammans linje och kapa den lilla tryggheten sonen trots allt känner med dig?

  Kram till dig!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.