Hem > Forum > Depression > Min dotter 😢

Min dotter 😢

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 32 totalt)
31
 • Jag är så fruktansvärt jävla rädd och ledsen. Vet snart inte vart jag ska ta vägen. Jag känner mig helt tom, så hjälplös och helt jävla stum. Min älskade dotter, min starka fina underbara tjej försöker gång på gång att få lämna oss alla 😢💔 Jösses, jag vet inte ens vad jag ska skriva eller ens VARFÖR jag skriver…

  Hej!

  Det måste vara svårt att befinna sig i den situation som du gör. Att du som förälder skriver i denna tråd visar stor omtanke och starkt stöd.

  Jag hoppas innerligt att du och din dotter hittar ut ur det jobbiga, att du hittar ut ur den den hjälplöshet du känner.

  Jag har lidit av depression i många år och känner till de symptom och känslor som framträder i de djupaste av svackor.

  Jag vet också att det finns ljusa vägar ut ur dessa svackor. Att prata om problemen, att ventilera och våga ställa frågor som för en själv kan te sig jobbiga kan många gånger hjälpa, inte bara för den som för stunden befinner sig i mörker, men också för de som kämpar på för att hjälpa.

  Hur är det just nu?

  min son också, fruktansvärt alltihop.

  Trådstartaren

  Hej! Det måste vara svårt att befinna sig i den situation som du gör. Att du som förälder skriver i denna tråd visar stor omtanke och starkt stöd. Jag hoppas innerligt att du och din dotter hittar ut ur det jobbiga, att du hittar ut ur den den hjälplöshet du känner. Jag har lidit av depression i många år och känner till de symptom och känslor som framträder i de djupaste av svackor. Jag vet också att det finns ljusa vägar ut ur dessa svackor. Att prata om problemen, att ventilera och våga ställa frågor som för en själv kan te sig jobbiga kan många gånger hjälpa, inte bara för den som för stunden befinner sig i mörker, men också för de som kämpar på för att hjälpa. Hur är det just nu?

   

  ❤️ Det va skönt att hitta denna sida måste jag säga, känns som jag hade behövt denna så många gånger. Även jag, precis som du har lidit av depression i många år 😞❤️ Hur mår du just nu? Just nu med dottern går det inte alls bra, allt är kaos, hon har flyttat till ett hvb en litet bit härifrån efter många om och men. Men allt känns bara så hopplöst, och hur kunde MIN tjej hamna här 😢 Jag förstår inte alls.

  Trådstartaren

  min son också, fruktansvärt alltihop.

   

  ❤️😞 Så ledsen att läsa detta. Hur har ni det just nu?

  Hej!

  Tack för att du frågar. Jag mår ganska bra just nu, mycket tack vare att jag bryter vissa mentala cykler som inte alltid har varit så värst konstruktiva.

  Hur går det för dig? Hur har din dag varit?

  Som förälder söker man många gånger svar och man försöker skapa begriplighet, men det är viktigt att du inte klandrar dig själv. Trots att det känns tufft just nu betyder det inte att det alltid kommer att vara så.

  Att fastna i känslor av hopplöshet är jobbigt och energikrävande. Har du formulerat och beskrivit den känslan för någon annan?

  Känner du att du har människor i omgivningen att prata med? Kan du och din dotter prata om detta?

  Jag önskar dig och din dotter lycka, välmående och hopp. Allt detta finns även om det inte alltid känns som så.

   

   

  Trådstartaren

  Hej! Tack för att du frågar. Jag mår ganska bra just nu, mycket tack vare att jag bryter vissa mentala cykler som inte alltid har varit så värst konstruktiva. Hur går det för dig? Hur har din dag varit? Som förälder söker man många gånger svar och man försöker skapa begriplighet, men det är viktigt att du inte klandrar dig själv. Trots att det känns tufft just nu betyder det inte att det alltid kommer att vara så. Att fastna i känslor av hopplöshet är jobbigt och energikrävande. Har du formulerat och beskrivit den känslan för någon annan? Känner du att du har människor i omgivningen att prata med? Kan du och din dotter prata om detta? Jag önskar dig och din dotter lycka, välmående och hopp. Allt detta finns även om det inte alltid känns som så.

   

  Va skönt att höra 😊 Jag är otroligt tacksam och glad över att jag nu sen ca 1 år tillbaka mår bra psykiskt, trots allt som händer runt oss, hade jag mått så dåligt som jag gjorde för 2 år sedan vet jag inte hur jag hade orkat detta. Min dag igår va väl sådär egentligen, vi, min dotter o jag. skulle ha möte på morgonen med boendet och Socialen men jag är sjuk så jag va med över telefonen, det gick väl okej, men pga mycket saker som hände i helgen så blev ju reglerna bra mycket hårdare för henne nu. Vilket vi alla försökte förklara 100 tals gånger för henne hela förra veckan och i lördags men hon ville köra sitt race. Sen efter mötet så ringde hon mig och va så ledsen och bara ville få komma hem. Och för första gången fick jag stå på mig 😞 det va tufft men jag är tvungen. Det är hon som bönat om detta i månader, jag har kämpat och vägrat. Men tillslut klarade jag inte mer utan va tvungen att tänka på mina andra barn här hemma och på min dotter såklart. Nu blev allt bara lite luddigt känner jag. Va tvungen att få skriva av mig lite ❤️
  Jag har nog ganska bra människor runt mig som jag kan prata med, bara jag själv som måste våga också

  Hej!

  Ibland är det skönt att få skriva av sig lite. Det måste man ju få göra.

  Det krävs kraft att stå på sig i tuffa situationer och utifrån det du skriver verkar du vara en närvarande, engagerad och väldigt omtänksam förälder. Jag tror att din dotter känner detta också.

  Hur har du haft det idag?

  Trådstartaren

  Det hjälper otroligt mycket att få skriva av sig, och tack för att du svarar ❤️ Jag försöker vara så närvarande jag bara kan, men jäklar så tufft det är ibland. Hur mår du? och hur har din dag varit?
  Det blev en ganska bra dag idag, dottern sover hemma idag med en kompis. Vi kom överens om att 2 dagar varannan vecka ska hon få sova hemma så det blir på jämna veckor. Jag gick väl över huvet lite på personalen men pratade med Socialen och det va okej såhär så det känns skönt.

  Tack för att du vill dela med dig av dina erfarenheter och funderingar. Det betyder mycket för mig också.

  Jag är själv pappa till två små barn som jag älskar över allt annat. Som förälder vill man inget annat än att sina barn ska vara lyckliga, att de finner en trygg väg, en meningsfull och positiv kraft i livet. All den trygghet, kärlek och omtanke som du visar gentemot din dotter och familj är fantastisk.

  Det glädjer mig att höra att din dotter kan vara hemma med familjen. Tro på dig själv och på en positiv framtid! Du är en toppenförälder!

  Trådstartaren

  🤗

  Va fint ❤️  ja barnen är ju det viktigaste vi har ❤️

  Det gjorde mig så chockad och ledsen när min dotter helt plötsligt ”vände” och blev såhär arg och motig till precis allt. Hon och jag har alltid haft den bästa kontakten och aldrig bråkat sen helt plötsligt blev det såhär 😞 och jag hann inte med alls, hon blev för lik mig när jag va ung haha…

  Du skriver så fint och positivt så man känner lite hopp och glädje mitt i allt detta 😊 Och du är också en toppenförälder, glöm aldrig de!

  Trådstartaren

  Tack för att du vill dela med dig av dina erfarenheter och funderingar. Det betyder mycket för mig också. Jag är själv pappa till två små barn som jag älskar över allt annat. Som förälder vill man inget annat än att sina barn ska vara lyckliga, att de finner en trygg väg, en meningsfull och positiv kraft i livet. All den trygghet, kärlek och omtanke som du visar gentemot din dotter och familj är fantastisk. Det glädjer mig att höra att din dotter kan vara hemma med familjen. Tro på dig själv och på en positiv framtid! Du är en toppenförälder!

   

  Hej mitt i natten. Hoppas allt är bra me dig/er 🤗

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 32 totalt)
31

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.