Hem > Forum > Depression > Mår så jävla dåligt

Mår så jävla dåligt

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 15 totalt)
14
 • För ca 5 månader sedan så kom jag på min fru med att vara otrogen, inte fysisk otrohet men via sms, bilder, videos. Det va flera hundra meddelanden. Vi beslutade oss för att ge oss en andra chans  Saken är den att jag mår så sjukt jävla dåligt hela tiden, jag gråter, misstänker henne hela tiden för allt, är så jävla rädd för att uppleva skräcken en gång till. Jag finner ingen glädje i något, börjar ge upp hoppet om livet för jag orkar fan inte må så här mer  Jag har 2 underbara döttrar men ens inte när jag är med dom så mår jag bra. Jag orkar verkligen inte mer. Jag klarar inte lämna min frukost heller då jag älskar henne så förbannat mycket. Usch !!

  Avatar

  Du behöver prata med någon. Sätta dig ned och verkligen och verkligen prata. Helst med en utomstående som en teraput eller psykolog. Du kan inte hantera sveket. Det syns på långa vägar. Ta tag i detta innan du faller in i något som är mycket tuffare att slå sig fri från.

  Efter en sådan upplevelse är det naturligt att uppleva stark sorg – ibland så stark att det känns meningslöst att leva till och med.

  Har du övervägt att ta hjälp av en psykolog eller kurator för att hantera din sorg? Det finns terapeuter som är skolade just för sorghantering i varje kommun.

  Har du självmordstankar så kan du prata om dem med våra volontärer på vår självmordslinje eller chatt. Självmordslinjen och chatten är öppen mellan kl. 06.00 – 24.00 på telefon 90101. Chatten hittar du i den här länken.

  Mellan kl 21.00 – 06.00 så finns

  Jourhavande medmänniska på telefon 08-702 16 80

  eller

  Jourhavande präst via 112 – växeln

   

  Trådstartaren

  Du behöver prata med någon. Sätta dig ned och verkligen och verkligen prata. Helst med en utomstående som en teraput eller psykolog. Du kan inte hantera sveket. Det syns på långa vägar. Ta tag i detta innan du faller in i något som är mycket tuffare att slå sig fri från.

  Går på samtal hos psykolog men hjälper mig inget, vi går även på familjerådgivning. Men jag sjunker bara djupare och djupare ner i mörkret. Jag finner verkligen ingen väg ur detta. Jag är fången i mitt egna psyke, känns som man är inlåst i ett rum utan fönster och dörrar, man slår och slår på väggarna men man kommer inte ut. Orken tryter mer och mer.

  Trådstartaren

  Efter en sådan upplevelse är det naturligt att uppleva stark sorg – ibland så stark att det känns meningslöst att leva till och med. Har du övervägt att ta hjälp av en psykolog eller kurator för att hantera din sorg? Det finns terapeuter som är skolade just för sorghantering i varje kommun. Har du självmordstankar så kan du prata om dem med våra volontärer på vår självmordslinje eller chatt. Självmordslinjen och chatten är öppen mellan kl. 06.00 – 24.00 på telefon 90101. Chatten hittar du i den här länken. Mellan kl 21.00 – 06.00 så finns Jourhavande medmänniska på telefon 08-702 16 80 eller Jourhavande präst via 112 – växeln

  Går hos en terapeut via vc, men känner att det inte ger mig något  Vi har privata psykologer i stan med men dom kostar 1000:-/gång och det finns inte en möjlighet att lägga dom summorna. Vet verkligen inte vart jag ska ta mig till, är så fast i detta mörker, så fruktansvärt trött.

  Avatar

  Går hos en terapeut via vc, men känner att det inte ger mig något Vi har privata psykologer i stan med men dom kostar 1000:-/gång och det finns inte en möjlighet att lägga dom summorna. Vet verkligen inte vart jag ska ta mig till, är så fast i detta mörker, så fruktansvärt trött.

  Har du någon vän du kan anförtro dig åt? Det brukar lätta lite att prata?

  Jag förstår att det är svårt att lämna, jag har själv extremt stor separationsångest. Har ni kommit någonstans i familjerådgivningen?

  Trådstartaren

  Har du någon vän du kan anförtro dig åt? Det brukar lätta lite att prata? Jag förstår att det är svårt att lämna, jag har själv extremt stor separationsångest. Har ni kommit någonstans i familjerådgivningen?

  Några vänner har jag, tyvärr verkar dom gett upp lite 🙁

  I början gav familjerådgivningen bra resultat, men nu känns det som att vi inte kommer vidare pga min otroliga rädsla och oro.

  Jag vet precis vad du går igenom. Jag har genomlidit detta så många gånger med mitt ex, som jag sa upp kontakten med idag. Sett massa konversationer med andra tjejer, varav dom flesta är ex eller föredetta dejter.

  Det ända rätta är att släppa, du förtjänar så mycket mer än det där. Jag vet att min självkänsla är på botten pga vad mitt ex gjort mot mig. Man måste acceptera att det kommer ta tid att ta sig igenom det. Men försök hitta hjälpmedel, gå och träna, hitta på saker med dina döttrar etc.

  Men viktigast är att du är tydlig mot din fru att det hon har gjort är fel och du vet ditt värde så du tänker inte längre stå där och se på medan hon behandlar dig så.

  Jag talar av egen erfarenhet, detta är sååå mycket lättare sagt än gjort. Men slösa inte din tid på en sådan människa hur mycket fint ni än må ha haft tidigare.

  Trådstartaren

  Mår så jävla dåligt nu, känns som jag avslutar allt snart 🙁 jag orkar verkligen inte må så här mer

  Avatar

  Hur är det idag? Har du pratat med någon?

  Trådstartaren

  Hur är det idag? Har du pratat med någon?

  Har varit hos läkare idag och fått Sertralin utskrivet. Så nu har jag mirtazapin till natten och Sertralin till dagen.

  Trådstartaren

  Ännu en skitdag, bara gråter och ser svart på allt 🙁 saknar känslan av glädje 🙁

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 15 totalt)
14

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.