Hem > Forum > Depression > Mår så dålig

Mår så dålig

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag mår så dålig varje dag under 3-4 veckor nu. Är ledsen varje dag och tänkt ta mitt liv. För jag tycker att allt kanske kommer känns bättre än nu. Har ringt till vårdcentralen 2 dagar sedan för att boka en tid hos läkaren. Fick en tid nästa måndag. Fram till dess så vet jag inte vad jag ska göra. Jag har inte lust att åka till jobbet och skolan. Så jag är hemma 3 dagar nu från jobbet. Har inte lust att gå ut och ta promenad. Många sa att det är bra, man kommer ut och ta frisk luft. Jag har gjort tidigare men det känns bra bara just den tiden sen så försvann den bra känslan. Så nu vet inte vad jag ska göra. Försöker göra nått som jag tycker om, det fungerar en kort stunt. I huvud så tänker hela tiden att vad är för fel på mig, varför de andra tycker jag är jobbig, känner mig värdelöst.

    Fysisk aktivitet är väldigt bra när man mår dåligt. Tyvärr är det lättare sagt än gjort att ta sig i kragen och bege sig ut på promenad när man mår så dåligt. Jag tycker du ska fortsätta kämpa och gå promenad om du klarar det. Även om det bara känns bra för stunden så kanske det är ett framsteg jämfört med att stanna hemma? Jag tror även andra aktiviteter du tyckte om tidigare är bra för dig, även om det då också blir för stunden.

    Det är riktigt bra att du orkade jaga på vårdcentralen och ordnat läkartid!

    Sköt om dig.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.