Hem > Forum > Depression > Mår helt ärligt inte bra

Mår helt ärligt inte bra

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Om man tänker ”när var jag senast lycklig?”, så finns det bara en tanke som finns i min skalle, det är den dagen jag fick mitt körkort. Att äntligen kunna känna sig fri, lyssna på musik, allt det som hör till körkort ni vet… Sen kom den dagen som vände hela mitt liv, dagen jag blev av med körkortet, allt jag bryr mig om här i världen.

  Sen dess har jag bara velat dö och varje dag blir värre och värre, har inte börjat med självskadebeteende ännu, men jag är riktigt jäkla nära på att börja. Dagarna går, leker glad på dagarna, men på kvällarna gråter jag mig till sömns. Visst, jäkligt löjligt att bry sig så mycket om ett körkort, men det är allvarligt det enda som gjort mig lycklig.

  Vet inte vart jag ska vända mig, för vill inte prata i telefon med någon och absolut inte åka iväg till nån psykolog eller liknande. Vill bara dö.

   

  Avatar

  Att åka bil är verkligen mysigt, och så lugnande för mig med. Varför blev du av med körkortet? Och kan du plugga igen, så du får körkort igen eller är det några år det tar innan du får ta igen? Har också gråtit mig själv till sömns, men ett tips är att kolla på serie, lyssna på någon podd eller ta en dusch. Det brukar hjälpa mig. Om du kan ta körkort igen så fortsätt drömma om det och se det som ditt mål, försök tänka dig tillbaka till när du sitter där i bilen och lyssnar på musik. Dröm dig bort. Ingenting låter löjligt, förstår helt.

  Avatar

  Kanske inte hjälper så mycket, men jag förstår hur du känner. Jag hade uppkörning igår och kuggade, har aldrig känt mig så värdelös och de ända jag vill är att sätta en kula genom huvudet. Har sett fram emot körkortet länge då att köra får mig komma bort en stund, de ger en slags frihet. Jag kuggade på att jag blinkade sent ur en rondell, så kom inte dit oförberedd likdom. Men tappa all motivation och nästa tid är i mars i hela Sverige! Så jag förstår och känner likadant? -hopplöst

  jag känner mig så överdriven och ingen förstår varför jag bryr mig så mycket, men förväntan jag lagt på mig att klara de på första och även bara att känna sig så extremt dålig. Ingen fattar varför jag tar de så seriöst, kan bara köra upp igen osv. Men ligger o gråter mig själv till sömns o skär upp mina handleder…

  Tills du får tillbaka ditt körkort eller kan ta de igen så får vi hitta andra sätt att känna den känslan, podd? Musik? Promenad? Nån Holly som ger samma fria känsla? Sysselsätta sig med jobb osv. Hoppas de löser sig för dig, va rädd om dig och lycka till fina du!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.