Hem > Forum > Depression > Lusten att leva. Panikångest.

Lusten att leva. Panikångest.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Hej. Jag har levt med panikångest och depression nästan hela livet.

  Nu har det börja komma oftare och jag orkar verkligen inte mer. Jag vet inte ens alltid vad det beror på. Jag bara får en klump i magen helt plötsligt och blir som apatisk i flera veckor.

  Nu orkar jag inte mer och idag har jag funderat mycket på att ta livet. Jag vill ju leva och vill inte görs mina nära besvikna men jag orkar verkligen inte mer.

  Tack för att ni läst

  Mvh

  Det finns hjälp att få och du är verkligen inte ensam!

  Orkar du inte söka hjälp just nu så fortsätt gärna att skriva av dig här. Kan lova att jag kommer läsa varenda stavelse så länge du vill och det kommer andra kloka människor också göra som har erfarenhet av det du beskriver!

  Fortsätt kämpa min vän!

  Kram ❤️

  Trådstartaren

  Det finns hjälp att få och du är verkligen inte ensam! Orkar du inte söka hjälp just nu så fortsätt gärna att skriva av dig här. Kan lova att jag kommer läsa varenda stavelse så länge du vill och det kommer andra kloka människor också göra som har erfarenhet av det du beskriver! Fortsätt kämpa min vän! Kram ❤️

  Stort tack. Jag uppskattar det verkligen. Är rädd och vaknar varje morgon med stress i kroppen. Svettas, vaknar många gånger om nätterna. Magkattarr. Det sprätter i armar och ben.. är rädd att det här kommer vara för alltid. Är rädd att jag är ogillad av människor. Fast jag aldrig velat ens en mygga illa.

  Är rädd för att folk i min närhet ska döma mig och skratta åt mig om jag berättar att jag har självmordstankar.

  Med det som du beskriver kommer ofta dåligt självförtroende och då tror man att man är en dålig person som ingen gillar. I regel är vi människor dåliga på att visa varandra uppskattning och om ingen ger dig/mig någon positiv feedback så är det lätt att tro att ingen tycker om mig.

  Tror inte att du är ogillad av din omgivning. Utan det är din inre oro och ångest som talar. Det verkar som du hamnat i en negativ spiral där din oro späder på din ångest som ökar din oro och så vidare ….. Skulle varmt rekommendera dig att söka hjälp för ditt mående då du verkar behöva stöd och hjälp för att vända det negativa till något mer positivt.

  Har svårt att tro att de skulle skratta åt dig om du berättar om hur du egentligen mår. Och om de gör det så är de inte värda att lägga någon mer kraft på. Försök omge dig med personer som ger dig positiv energi och accepterar dig för den du är.

  Kämpa på min vän!

  Kram ❤️

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.